Längtar tillbaka till värmen

                                            Datum: 2008-03-14 Tid: 10:47:51 Kategori: Blandat
Sitter här i Skövde, i en ful skola och vädret ute är mulet. Kan det bli värre? Jo, det kan det väl kanske om man tänker på krig & allt våld, men om vi struntar i det, så kan det inte bli värre.
Fick en liten tanke på Kanarieöarna igen, hur mysigt det var, hur trevliga alla människor var där. Men när jag väl var där, så ville jag hem..HIT!?!?!?

image460

Gratis glass, gratis dricka, solbrända kroppar, gott doftande killar, helt underbart. Men jag är besatt av internet märkte jag, mår dåligt om jag inte får sitta vid nätet typ varje dag. "/ Men när jag och Hanna hade suttit vid datorn i 20 min och tittar på bilddagboken, chattat lite m.m., så kändes det bättre. Då var det roligt igen!
Hade urinvägsinfektion hela resan tyvärr, så badade inte mycket. Men jag skulle vilja åka dit igen, utan att vara sjul. Kunna bada & sola, spela biljard, försöka ha en konversation med några icke engelska-talande barkillar.
Det Hanna störde sig mest på var att alla vuxna män höll på att flirta med oss hela tiden, alla de som jobbade i baren. En dag så var det en 40-åring där, och en 20-åring typ. Den 40-åriga flirtade för fullt och försökte prata och bjuda på saker, men den 20-åriga snubben var mer lugn. Han verkade tycka att den gamla var löjlig som höll på med oss små. Han hade så rätt så rätt.

Vill tillbaka dit, till alla söta små killar under 5 år. Som lekte och kissade i poolen. =) Haha, men de sötaste var tyvärr finnar...;)
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: