Måncykel = Menscykel

                                            Datum: 2008-03-04 Tid: 14:57:46 Kategori: Blandat
Haha :)

Jag har ju som sagt prov i naturkunskap på torsdag, så just nu sitter jag och övar lite. Det handlar om rymden, vilket är det roligaste enligt mig. Jag har läst kanske, 7 rader, men sen hittade jag en så rolig grej som jag bara måste skriva ner:

"Med livlig fantasi föreställde man sig att måncykeln (tiden mellan 2 fullmånar) är lika lång som kvinnans menstruationscykel."

Är det så?
Jag tror faktiskt på astrologi, fast jag tror ju på allting i och för sig. Jag är väl en så långt ifrån jordnära människa man kan komma. Om jag ska vara ärlig så finns det ingenting som jag inte tror på, förutom människan. Eller, jag har fått en massa klagomål på att jag litar på folk alldeles för mycket, så jag ska sluta med det nu. Men jag tror liksom på Gud, spöken, andar, att det finns andra världar, folk kan säkert flyga och trolla, ja ni märker ju själva.
Hehe, nu vet ni det. Jag tror på allt! Varför vet jag inte riktigt, den största anledningen är väl: Varför skulle det INTE gå? Tänk vad mycket vi människor har uppfunnit och klurat ut, det finns nog en HEL del som vi missat att ta reda på. Kanske, så gäller inte dragningskraften några km ner i jorden. ^^

Nej nu måste jag sluta tänka på det viset! Det gör mig förvirrad. ^_^
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: