Onsdag

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 09:42:27 Kategori: Blandat
God morgon :)
 
Time for school! Har min första lektion nu eftersom den första (matten) var inställd. Dock var jag här tidigt ändå eftersom jag åkte med mamma. Idag fick jag övningsköra! Det gick ju sådäääär...Skulle åka in på en parkeringsficka och då bromsade jag så mycket så att jag fick motorstopp! Idiot som jag var så glömde jag självfallet att koppla. ^^, Aja, shit happens! Everyday...;P

Företagsekonomi....hurra! Underbart va! ;D Nope...Tur att det endast är en 50-poängskurs så att den snart är över. Det ska bli så jävla skönt med sommarlov nu! Ska inte jobba förrän i augusti, så hela juli är jag ledig. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag ska nog umgås med mina underbara vänner. Nu ni, Cajsa och Marie, nu måste vi träffas ofta & jämt! =)

Efter skolan så ska jag till Tibro och till Emelie. Hon fyllde ju 17 år i förrgår och det ska firas idag med tårta! Vad gott! Även lilla Anton ska vara med!

Nepp, nu ska jag arbeta! =) Puss & kram
1 kommentarer                                                                                                                    
  Cajsa

Vi får hitta på massa roligt:D:D Liseberg?:D

2008-05-29 l 20:47:06
Blogg/hemsida: http://cajsacajan.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: