1 advent

                                            Datum: 2008-11-30 Tid: 11:01:16 Kategori: Vardagslyx
God morgon

Idag är det söndag, och det är helt fruktansvärt. Jag fullkomligt hatar söndagar. Då vet man att man har en jävlig vecka framför sig (för det mesta i alla fall) full med prov, inlämningar och tal.
Igårkväll var jag hos Johan och tittade på film, Harry Potter och fenixorden. Har redan sett den kanske, 4 gånger? Men vad gör det, den är helt okej.

En riktig pluggdag idag med tanke på min redovisning i näthandel i morgon, svenskatal osv. Fan vad jag hatar skolan. Jag vill hoppa av, och börja jobba och få en inkomst. Varför kan man inte bara gå i skolan någon vecka eller något om året, så man slipper lägga ner hela sitt liv på den? Hate it!

Har redan hunnit äta frukost med min familj och då fick jag och min bror paket. Jag hade faktiskt glömt bort att vi alltid får paket på morgonen i december. Den här gången var den en låda med skumtomtar.
Guitar Hero har också redan gått varmt. Det är kul, men jag är riktigt sugig. Försökte klara den typ, svåraste på nivån medium, men jag åkte ut. Surt.

Vad jag vet så ska Emelie komma hit idag. Jag har inte hört så mycket än, men vi får väl se hur det blir. Hoppas att hon kommer i alla fall. : )


Chokladbollarna som vi förra gången bakade. Otroligt goda! : )
1 kommentarer                                                                                                                    
  Sabine

mmh gott!!

2008-11-30 l 14:22:32
Blogg/hemsida: http://enibas.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: