Jag saknar bloggen...

                                            Datum: 2008-11-16 Tid: 23:00:05 Kategori: Vardagslyx
...jag saknar att skriva av mig efter en dag fylld med härligheter.

Fuck.
Nu skiter jag i mitt uppehåll och skriver några rader i alla fall. : )
Vad kan jag säga...Mitt liv rullar på. Jag har bytt inriktning på gymnasiet, jag går inte längre Grafisk & Webbutveckling. Istället har jag nu hoppat över till IT & Företagande. Med andra ord kommer jag att läsa ämnen som företagsekonomi B, affärsjuridik, textkommunikation och näthandel (A, B och C). Skippar de hemska ämnena vid namn databashantering och multimedia.

Det är underbart.
Dock har jag missat några prov osv eftersom jag hoppar in i mitten av terminen, men det ska nog inte vara några större problem. Det gäller bara att läsa på ordentligt och inte sitta och slösurfa på lektionerna. ^^

Igår var en bra lördag. Skolan hade Öppet hus och det var en obligatorisk skoldag för 2:or och 3:or. (Dvs mig..) Jag gjorde dock inte mycket; snackade med folk, spelade biljard (vann!!) och tog en massa kort i studion. Finfina bilder på trion Melinda, Anton
och Emelie. Det hemska med att fota med en så pass bra kamerna är väl att finnarna syns lite föör väl.."/ Skitsamma! : )

Efter den hyfsat korta skoldagen så träffade jag Cajsa en sväng. Nu har hon åkt iväg till England med skolan och blir där i en vecka. Hoppas att hon får en rolig vecka och att engelskan funkar bra! ; )

Dagen är inte slut där!
På kvällen fick jag skjuts av mamma in till Tibro där Emelie och Anton väntade. Det började kanske inte så bra med tanke på vissa utskällningar osv, men resten av kvällen blev lyckad tycker jag. Vi tittade på filmen Mamma Mia och åt en mass onyttigt. Dock la vi oss i tid och gick upp tidigt idag. (Fick ett förfärligt hostanfall mitt i natten förresten! Fyfan!)

Nu kom jag precis hem från Johan. Var där en sväng och tittade på Parlamentet och drack thé. Gott!
- "Jag har kvinnobröst Anders!" Hahaha. Johan Rheborg är skön ibland!
- "Jag är till och med så pass ärlig att jag polisanmälde mig själv efter att ha tagit en oskuld!" Haha, Per Andersson är inte så dum han heller! ; )

Gud detta får mig att få skrattanfall. xD Hoppas att ni tittade på det! : )
Usch vad jag skriver nu. Borde egentligen sova kanske, men jag är inte speciellt trött än. Ska nog lägga mig i sängen i alla fall.
Ha det bra godingar, puss <3

1 kommentarer                                                                                                                    
  Citty

Svar: Tack så mycket :) Bläddra ner lite på bloggen så ser du min senaste. Men jag byter alltid ut borsten. Min favoritborste kommer från Lancôme :) That's the secret.

2008-11-18 l 13:55:59
Blogg/hemsida: http://sexandthecitty.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: