Projektarbetsdag idag

                                            Datum: 2009-08-27 Tid: 12:33:45 Kategori: Blandat
Idag har vi haft en projektarbetsdag (eller vad man ska kalla det). Vi har fått en massa information om hur saker & ting går till, och dagen har hittills varit väldigt slapp.
Jag, Anton och Emelie trodde ett tag att hoppet var ute. Vi kom inte på en enda idé till vårt framtida UF, som vi har tänkt skaffa. Men sen sprängdes murarna som ledde oss fram till den mest perfekta idén av dem alla.
Nu vet vi exakt vad vi ska göra, och varför!

Det känns faktiskt väldigt, VÄLDIGT bra, och idén är framför allt unik. Hoppas att alla andra kommer att tycka om den lika mycket som vi gör.

Jag måste bara fråga, eller i alla fall undra. Hur gör man när man har så förbaskat långa naglar? Hur klarar man vardagen? Jag har väldiga problem just nu bara med att skriva på det här tangentbordet. Jag funderar faktiskt på att klippa av dem snart, men jag vill inte...jag vill...inte. Fään ;/

Igår var det 20 % rea på hela sortimentet på Gina Tricot. Jag var inte ensam om att vilja gå dit och göra mig ett par fynd. Dock blev det ganska dyrt ändå... 621 kr gick kalaset på. Men jag är nöjd, jag gillar det jag fick med mig hem. En jättemysig beige/grå tröja som är perfekt nu under hösten. Ett par svarta leggins, ett par jeansleggins och en annan grå liten tröja med djup urringning. Men den är faktiskt så pass djup att jag kommer att ha ett linne under. Don't worry! ;D
HELA AFFÄREN VAR ETT ENDA KAOS MED TJEJER ÖVERALLT SOM VAR IVRIGA ATT FÅ TAG PÅ DET SNYGGASTE SOM DE KUNDE HITTA! Vilket ståhej!

Antar att det kommer bilder nån annan dag, för ikväll ska jag sova hos Johans mamma. Det är så mysigt där, jag skulle kunna bo där! Fastän det ligger mitt i stan, 4 trappor upp. Det är nästan 100 trappsteg dit, jag dör lite varje gång!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: