Liseberg!

                                            Datum: 2009-07-16 Tid: 17:22:04 Kategori: Blandat
Jag längtar verkligen tills jag får tillbaka min dator från skolan. Den är inte vidare bra kanske, men den är ju betydligt bättre än den här skitdatorn. Den hänger sig och krånglar 24/7.
Liksom, aktiverar man virusskyddet så fungerar inte datorn..

Nåväl, jag var nyss ute och övningskörde med pappa. I saaben. Det hände ingenting speciellt idag, körde omkring lite i stan och parkerade lite ute på industriområdet.
Mitt i allting så ringde morfar och frågade mig om hotellet jag och Johan ska sova på till helgen.

Vi ska nämligen till Göteborg i helgen och sova över på hotell. Vi ska gå på Liseberg och ha det superkul! För mig är det nästan tradition att åka dit varje år, men Johan har inte varit där sedan han var en liten pojke, så jag hoppas att han kommer tycka att det är roligt att åka allting ändå! För jag kommer att åka allting. Har man betalat 290 svenska kronor så ska jag fan åka allt och ännu mer, många gånger om!

När jag fyllde 18 så fick jag i present av mormor & morfar en natt på hotell någonstans i Europa. Haha, men endast en natt känns lite lite om man till exempel ska åka till Tyskland eller något. Göteborg passar mig perfekt! Därför tänkte jag utnyttja den presenten nu, och det kommer nog bli kanon!

Jag färgade håret förut också, med den där kastanjefärgen. Det är fortfarande blött så jag vet inte riktigt resultatet ännu, men jag hoppas att det blir snyggt! Bara det inte blev för mörkt... jag ser så hemskt blek ut då.

1 kommentarer                                                                                                                    
  Jessica

nej det gick jättebra. mådde dåligt mellan v 5 och v 13, men sen så kände jag knappt av nåt förrän det var dags att föda! =)

2009-07-16 l 18:37:56
Blogg/hemsida: http://aaceton.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: