Magbild v. 36+4

                                            Datum: 2010-04-28 Tid: 12:43:06 Kategori: Julia

Fick för mig att ta lite kort på magen tidigare idag, så det gjorde jag! Ni kan inte ana hur otroligt jobbigt det var att springa fram och tillbaka till kameran och ställa sig på olika sätt & vis. Har inte varit så utmattad på väldigt länge. Fick till och med ont i magen efter ett tag, men då slutade jag.  På bilden ovan har jag på mig jeansjacka och de rosa mjukisbyxorna. Kan ju säga som så att det rosa förstörde riktigt mycket, - därför valde jag att göra alla bilder svartvita. Det har väl sin charm det också antar jag!

 

Tänkte faktiskt skriva ut några bilder och sätta in dem i mitt fotoalbum! Det är ju inte så roligt att endast ha alla bilder på datorn. Köpte mig ett svart album för länge sen i Ullared, nu äntligen kan det komma till användning! :}

 

Tilläggas bör att jag börjar bli lite fundersam kring en sak... De allra flesta jag träffar säger något i stil med: "men var glad över att du endast har fått en mage och att övriga kroppen ser ut som vanligt". Hrmm... jag har faktiskt gått upp 20 kg!! Benen är sjukt svullna, så även fötterna och händerna. Haha, de där 20 kilona kan knappast vara endast magen, för SÅ stor är den inte! ;P Det är bara att inse att jag är ett fetto, och att jag var det även innan jag blev gravid eftersom ingen ser någon skillnad uppenbarligen.

 

1 kommentarer                                                                                                                    
  Therese von Schultz

Jag tror inte alls du ska oroa dig för att du skulle gått och lagt på dig särskilt mycket faktiskt, som du säger är du ju svullen om armar och ben, alltså har du en hyfsat stor "vatten-vikt" som kommer försvinna efter förlossningen. Dessutom ska ju själva förlossningsarbetet vara ungefär lika krävande som ett maraton, så, hehe ... Det blir nog bra med det, ska du se.

Du får bara vara lite försiktig med hur mycket du äter nu efter förlossningen, för många kvinnor förändras ämnesomsättningen så att kroppen tar vara på varenda liten kalori, vilket gör att många lätt går upp i vikt efter att ha blivit mammor.

Jag tycker inte du ska oroa dig, det syns ju på dina bilder att du inte är tjock ! ^^

2010-04-28 l 16:47:13
Blogg/hemsida: http://blondiell.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: