Valborgsmässoafton

                                            Datum: 2010-04-30 Tid: 12:59:16 Kategori: Vardagslyx
Idag är jag ledig (igen) och det känns helt underbart. Jag tror att den bästa känslan i världen måste vara att slippa ställa väckarklockan. (Okej, jag kan tänka mig att när man får ett barn så är den känslan kanske liite bättre;)) Vaknade hur som helst väldigt många gånger inatt av att behöva gå på toaletten, så himla jobbigt! Turligt nog somnar jag snabbt om igen efter toabesöken. ^^

Johan sov över inatt, och igår innan vi somnade så fick jag lyssna på låten som han och två till gjorde till Kling i födelsedagspresent! Jag älskade den, haha! Även om det är metal...;) Men när något är "personligt" så blir det genast mycket bättre.

Idag ska jag inte göra något som har med skolan att göra, utan bara ta det lugnt. Har än så länge dammsugit mitt rum och diskat, duktigt gjort av en gravid liten tjej! ;P Johan for hem för en stund sedan men han hann hjälpa mig att bädda. Sött! ♥

Ikväll ska jag träffa Cajsa, Marie & Lollo och vi ska nog grilla! Vad supergott!! Hoppas att det inte börjar regna bara... det orkar vi inte med. Dock tror jag att det blir en trevlig kväll oavsett väder! Åh, en rolig nyhet förresten! (Som för övrigt inte har något med detta att göra) Jag fick hem en faktura idag över min mobil. Jag var bergsäker på att kostnaden kanske var uppe i 800 kr.. MINST.. men jag hade fel. Endast 354 svenska små kronor. Jag har råd. ♥ Det kallar jag vardagslyx!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: