Nattens funderingar

                                            Datum: 2010-02-18 Tid: 22:36:38 Kategori: Blandat
Då var det nästan godnatt, återigen!
Det känns lite som att jag slösar bort mitt liv när jag inte gör nåt på dagarna, som exempelvis idag. Jag har sett en film, spelat yatzy, ätit en kebabtallrik, druckit coca cola och te, tittat på tv, duschat, pluggat lite och sen ingenting mer. SÅ ovärt!

I morgon är det i alla fall fredag. Fredagar är sköna, även om det den här gången innebär att lovet snart är slut. Dock är det föräldragrupp i morgonkväll, det ska bli... spännande.. Haha, jag undrar vad vi kommer att prata om!? Jag & Johan lär ju vara det yngsta paret i alla fall, hoppas de inte skrattar ut oss. :} Samtidigt så skulle jag inte vilja byta plats med dem, för jag vill inte vara 'gammal' och få barn ;) Jag vill vara 19, så då får jag väl stå för det också antar jag! ;P

Nu ska jag sova, och det utan min nosälskling! Jag har börjat att tycka om när han ligger där och knakar med sina tänder (haha, något gemensamt där..) bredvid mig. Sen är det mysigt att krama om honom lite då och då, för när man är ensam så är en 1.05 säng ganska stor! Även om det inte låter så...


Kan ge en liten update om bebisen också! Jag tror att han eller hon sträckte på sig förut eller något, för det tryckte ut på båda sidorna av magen och jag har aldrig känt något liknande! Den blev så spänd, haha!
Nu blir det borstning av gaddarna, sen hopp i säng! Häppåre! :}
1 kommentarer                                                                                                                    
  Mamma till Adam & Gravid

Tack :)

Grattis till graviditeten, när har du BF då? :)

2010-02-18 l 23:13:33
Blogg/hemsida: http://mammatilladam.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: