Mitt allra sista jullov är över

                                            Datum: 2010-01-10 Tid: 18:53:34 Kategori: School

Idag är det söndag, vilket för mig innebär att skolan drar igång i morrn igen. Den sjätte och sista terminen för mig på IT-gymnasiet. I och med att jag inte hinner klart med alla ämnen så blir jag ju inte 'färdig' med själva utbildningen, men att bara komma därifrån är helt underbart. Det unkna stället med alla trista lokaler, vidriga & helt enkelt skumma människor ska bli helt fantastiskt att slippa sedan.
Anton räknade ut att det är 96 skoldagar kvar (helger, lov & studiedagar är borträknade), det vill säga lika många dagar som jag har cm runt min mage. Dock kommer väl förhoppningsvis centimeterna runt magen öka till skillnad från skoldagarna. :}

Skolan drar igång direkt för min del i alla fall, med prov & inlämningar redan nu i veckan. Dock är jag lite skeptisk till mitt schema... det verkar som om lärarna har glömt (?) vissa ämnen och istället lagt dit andra som jag redan har haft, men jag HOPPAS att de har fel. Jag vill inte ha haft företagsekonomi i 5 terminer av 6 möjliga. :( Hur som helst så gäller mitt gamla schema i två veckor till, så lite får jag väl njuta!

Idag har jag inte gjort mycket. Johan sov här i natt och det var mysigt. :} Är lite förkyld så bara det är jobbigt..Jäkla näsa att rinna hela tiden. Justde jag måste bädda om sängen, mitt lakan är alldeles nersnorat! Sixtens bur måste tvättas också, och Nelly ska matas. Fullt upp märker jag. Borde dessutom läsa på provet som jag har på tisdag, men jag är så hungrig! Eller jag är sugen på nåt, jag är sugen på ost!

Jag kommer att äta ihjäl mig innan den 22 maj om jag fortsätter såhär :O


0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: