Babbel

                                            Datum: 2010-06-08 Tid: 11:00:13 Kategori: Vardagslyx
Sitter och funderar på att göra en ny design. Nu är ju inte den här så aktuell längre med tanke på att "lilla bebisen som är beräknad den 22 maj" numera är född (den 22 maj, haha). Tänkte just öppna photoshop och sätta igång men beslöt mig sedan för att vänta ett tag. Jag ska klippa mig på fredag, och om jag ska ha någon bild på mig själv så kan jag lika gärna vänta tills jag ser någorlunda hyfsad ut. Jisses, jag är lite nervös inför min klippning. Har inte varit hos frisören sedan i oktober/november förra året så det är verkligen på tiden. Ska färga håret faktiskt, ni får vänta med spänning på resultatet! ;) Jag hoppas att det blir bra..

Har börjat med en dum grej, nämligen att ge Julia napp. Hon har ett stort sugbehov så vi tänkte att en napp kanske kunde vara till nytta för henne. Hon gillar den ibland, men sen åker den ur! Hon verkar inte så väldigt förtjust i den med andra ord, men det är väl bara bra antar jag. Själv hade jag napp alldeles för länge och det resulterade i hemska tänder! Eller snarare i ett hemskt bett.

Johan sov över inatt, åh gud det är så skönt när han gör det! Vi har fixat in en luftmadrass som han sover på nu eftersom Julia sover mycket i min säng. Vågar absolut inte ligga 3 st i en 1.05 säng! Blöjan brukar behöva bytas 1 gång varje natt (förutom inatt) och det är skönt att jag inte behöver göra det varje gång. Dessutom kan han hjälpa till att få henne att somna efter matningen, riktigt kanon. Nu är Johan dock inte här eftersom han drog till Skara med David en sväng. Lämna sparris tror jag att de skulle göra. ;) Han kommer tillbaka sen i alla fall, och då kanske vi kan gå en promenad eller nåt, vad vet jag! Igår blev det en jättekort promenad eftersom det började regna och Julia inte riktigt kunde komma till ro och somna i vagnen. Bätte tur idag kanske! ;) Kan även skriva med att Johan är så gullig och gör frukost och lunch till mig! Igår blev det falukorv och makaroner, fantastiskt!

Igårkväll tittade vi förresten på filmen 2012. Vi hade ingen text vilket betydde att jag knappt fattade något. Jag är otroligt kass på engelska, pinsamt! Dessutom gjorde det inte saken bättre att en hel del sades på ryska, haha. Filmen var rätt bra faktiskt, inte den bästa filmen jag sett men heller inte den sämsta. Den var som amerikanska filmer brukar vara, dvs. USA är bäst och ska rädda världen. Haha, taskig jag är, men det är ju så det brukar vara. Jag antar att de flesta av er redan sett filmen, jag är lite efter! :}

Nu ska jag städa, jippi! :D
Ha en fin 8 juni, puss på er!
1 kommentarer                                                                                                                    
  Sophie mamma till Nellie

Behövs det napp så är det ju skönt att det finns ;)

Jonas ville att Nellie skulle ha napp, men jag tyckte inte hon hade så stort sugbehov, iaf inte så jag tyckte det var jobbigt. Och som tur va så hatade hon napp :P haha. Hon har inte snuttefilt eller nått.Ganska skönt :) ååhåå jag måste klippa mig...har fått låångt hår men måste klippa topparna. Haha jo så är typ alla amerikanska filmer :P Kram!

2010-06-09 l 22:27:02
Blogg/hemsida: http://beylejd.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: