Massvis med ord

                                            Datum: 2010-06-02 Tid: 11:35:18 Kategori: Julia
Vad glad jag blev av era kommentarer till förra inlägget, bra att ni håller med mig! ;} Nej, men ärligt talat så är det ju hemskt. Ellen skickade med en länk i kommentaren som jag tycker ni att ska klicka er in på (om ni inte redan sett den). Handlar om en 2-årig kille som är beroende av cigg, fy! LÄNK

Över till något annat, lite trevligare nu då.
Vi är inne på andra dagen i juni och solen skiner. Tänkte ta mig en promenad med lillan alldeles strax, hon ligger och sover så skönt i vagnen. Äntligen, får jag väl säga. Vid halv 7 i morse väcktes jag av att en liten goding låg och pratade för sig själv i vagnen (så otroligt söta ljud!!) och då förstod jag att det var matdags! Mat fick hon, men hon somnade minsann inte om... Fram tills klockan var 9 så var hon vaken. Där emellan hade vi legat i sängen och snackat, jag hade bytt blöja på henne, tröstat henne när magen knep lite, gått runt i huset och kikat och matat henne lite igen. SEN, till slut, så somnade hon. Sov en timme (jag med) och vaknade igen och var hungrig. Fick mat och somnade till i 5 min kanske. Jag som var trött ville sova mer, men det fick jag glömma.

Sedan fick hon ett litet anfall och skrek som aldrig förr. Då gav jag henne ännu mer mat och SEN somnade hon äntligen och sover fortfarande. ♥

IGÅR tappade lillan navelsträngen. Värt att minnas. Den 1 juni alltså.
Dessutom kom det förra veckan ett brev hem från skatteverket där hennes personnummer framgick. Det tänker jag dock inte skriva ner här. ;} Vi fick även ett papper där vi skulle fylla i hennes fullständiga namn, och det kommer att bli: JULIA AYLA CECILIA BJÖRKMAN.

Julia: fint namn som vi kom på gemensamt
Ayla: namnet vi i början tänkte ha om det blev en tjej, sedan ändrade vi oss hela tiden men hade ändå bestämt att ha det som andranamn hur det än blev. Namnet kommer från tjejen i boken Grottbjörnens folk. ;)
Cecilia: släktnamn som både jag och min mamma heter.
Björkman: Johans efternamn. Roligare än Andersson ;P

Nu ska jag göra mig i ordning och kila ut! :}
Ha en TOPPENDAG allihop, puss och kram!

Tulpaner i trädgården med viss redigering i photoshop ;)


1 kommentarer                                                                                                                    
  Anna Adolfsson

Haha! Jag tänkte att det kanske kunde vara som så ;) Med Ayla alltså :P Men det är ett väldigt fint namn :)

2010-06-02 l 19:41:47
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: