Don't...

                                            Datum: 2010-03-24 Tid: 16:27:32 Kategori: Blandat
JAG REKOMMENDERAR INTE ATT CYKLA I UPPFÖRSBACKE NÄR MAN ÄR GRAVID I 7 MÅNADEN!!!

Det var väl egentligen mest det jag ville ha sagt i det här inlägget. Sitter i soffan nu och det känns som om jag ska föda vilken minut som helst. Dum som jag var (smart trodde jag) tog jag cykeln ner till bussen idag. Då slapp jag gå och kunde åka hemifrån betydligt senare. Det gick väl bra på ditvägen eftersom där är nerförsbacke, men hemvägen var desto jobbigare. Tjena vilken smal och hård sadel jag har. Har aldrig haft så ont i rumpan i hela mitt liv. För att klaga ytterligare så kan jag tillägga att det kändes väldigt mysko att trampa i och med att magen befinner sig där benen far upp och ner. Hmm, jag har inte riktigt bestämt mig huruvida jag ska fortsätta cykla till bussen eller inte, men jag tror att jag gör det. DIT, i alla fall. Sen leder jag den hem, för jag vill inte riskera att föda alldeles för tidigt. Det känns ju lite dumdristigt.

För övrigt så rör sig lillen i magen mestadels hela tiden. Fick nys om idag att mamma har köpt en liten sparkdräkt till det lilla knytet. Den lyckosten befinner sig nere på Gran Canaria nu, i solen & värmen. Det skulle inte sitta hela fel faktiskt, att komma undan ett slag från slasket här hemma. Men å andra sidan ska jag inte klaga, jag älskar Sverige och dess natur/väder. Kul i alla fall att ha något klädesplagg till bebisen från något annat ställe än H&M, Kappahl, Lindex och alla andra vanliga klädaffärer. Jag undrar hur den ser ut, men det återstår att se i helgen när mamma kommer hem igen! Jag gissar på att hon är mycket brun.

För övrigt nummer 2 så hade jag prov i affärsjuridik den sista lektionen idag. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men jag har verkligen ingen ork för skolan längre. Eller ork kanske är fel ord, snarare lust. Jag får IG på i princip alla prov, och kommer antagligen få det i morrn också när jag ska göra omprov på fysiken. Tur att jag fick MVG på religionen, jag får leva på det ett tag när allt annat går åt skogen. ><
Men, det är ju faktiskt inte värre än att läsa in ämnena på komvux senare om det skulle vara så. Jag är ju trots allt gravid, och jag börjar oroa mig för att det inte är så lämpligt att springa omkring med en tung väska på ryggen dagarna i ända. Okej, jag ska inte skylla på att jag är gravid, eller jo det gör jag. Jag ska prata med syon om det någon dag...

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: