Mer kläder!

                                            Datum: 2010-03-28 Tid: 16:22:07 Kategori: Julia

Har nu tittat igenom jättepåsen fylld med kläder som jag fick av älsklingens mamma. Jag kan ju säga som såhär: jag sparade mer än vad jag la tillbaka!! Ett berg av bebiskläder ligger nu på golvet i vardagsrummet och skall tvättas! Det gäller att sedan försöka finna plats för alla kläder, men i mitt "nya" rum som jag ska flytta ner till i veckan finns det 3 garderober. Det borde inte vara några större problem då tycker jag. Det som befinner sig på golvet just nu är en massa små mössor, sparkdräkter, trosor/kalsonger, byxor, tröjor, strumpor och gud vet vad. Det känns skönt att slippa stressa över att inhandla en massa kläder i alla fall. Nu gäller det bara att köpa den där jäkla barnvagnen, åh vad jag hatar den! Haha...

1 kommentarer                                                                                                                    
  Milja

Den där mössan får mig att dö litegrann, helt BEDÅRANDE :D



Och haha, tack för kommentaren antar jag ;D Det jobbigaste med skitsnack är ju inte det som kommer från främlingar, liksom, who cares om någon i IB tycker att man är tjock och störd? Det är ju skitsnacket från folk man litar på som är jobbigt. Men man kan överleva det med, för i slutändan så kommer det fram och om inget så vet man vart andra står då liksom. Och jag är rätt medveten om vilka som snackar skit om mig, men nu för tiden orkar jag inte ens bry mig om det, haha xD För jag slutar skolan om mindre än 70 dagar, flyttar låååångt bort och kan börja om! Dessutom får jag alltid allt att låta värre än det är när jag skriver, det är en talang jag har, att måla med ord! Särskilt när det ger mig uppmärksamhet ;)



Peace! :*

2010-03-28 l 16:55:02
Blogg/hemsida: http://rawrsaidthelion.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: