20 maj

                                            Datum: 2010-05-20 Tid: 12:20:36 Kategori: Foton
Hejsan svejsan :}

Gårdagen bjöd på sammandragningar till och från hela tiden, och de slutade inte under natten. Ibland kom de med 5 min mellanrum, men oftast var det lite längre emellan. För ett litet ögonblick trodde jag nästan att jag skulle behöva åka in till bb, men icke sa nicke. BB-väskan är i alla fall färdigpackad med tandborste, kläder osv. Ska kanske lägga ner något mer, typ en bok kanske?

Jag har ju haft på känn att det kan bli den 20 maj (idag!!) som bebis vill titta ut, men som det känns just nu så är det nog inte riktigt så. Det vore mysigt att få en liten bebis nu, fast å andra sidan jobbigt för Johan eftersom han har så jävla mycket att göra i skolan just nu! Bebisen kanske vill vara snäll mot sin pappa så att han hinner klart med allt viktigt. Men, who knows, i eftermiddag kanske värkarna sätter igång igen och då har inte Johan så mycket annat till val än att få lite sämre betyg i vissa kurser. ;P

Blev så full i skratt förut (eller ska jag säga full i fniss?) när jag läste ett mail jag fått av min lärare. Tydligen får jag MVG i samhällskunskap vilket jag är väldigt glad över, dock väldigt förvånad eftersom det verkligen inte var något jag hade förväntat mig i kursens början. Jag mailade läraren och sa typ "tack, vad roligt, det hade jag verkligen inte förväntat mig!" och fick som svar: "ska jag vara helt ärlig så förväntade jag mig inte heller detta slutbetyg."

Haha, vad fult. ;P Dock stod det efter den meningen: "Men du har verkligen utvecklats och vuxit under kursens gång."

Är lite orolig över de övriga kurserna bara. Lärarna är sjukt dåliga på att höra av sig. Är det meningen att jag ska behöva maila varenda dag och påminna dem? Nej, skärpning på er! Jag kommer visserligen inte att få ett slutbetyg, men jag vill inte behöva läsa in kurser på komvux i all oändlighet senare. Och då på grund av LÄRARNA! :O Värdelöst.

Jaa, jag gillar blommor :P


1 kommentarer                                                                                                                    
  Sophie mamma till Nellie

Haha sicken lärare :P haha

Nämen luras bebben i magen :P Man känner liksom efter lite extra..likom åh det gör ont nu kommer det börja...sen slutar det :( Men snart tittar bebis ut :D haha jag hade aldrig packat någon BB väska. slängde ihop lite skit när det var dags att åka haha :D men tjatade om att få varm oboy på förlossningen hela tiden och choklad ;)

2010-05-20 l 17:25:45
Blogg/hemsida: http://beylejd.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: