En härlig sommardag

                                            Datum: 2010-05-02 Tid: 15:36:27 Kategori: Foton

Små bebisbjörklöv

I blomkrukan på verandan

"Landetkänsla" endast 100 meter från mitt hus

 

Hur fint väder är det inte ute idag? Trots min hyfast stora gravidmage tog jag kameran och begav mig iväg ett par hundra meter för att fota den underbara naturen. (Dock är de 2 första tagna i min trädgård) Idag mår bebisen bra kan jag lova, så mycket D-vitamin som jag tagit in av den underbara solen. Inte ett moln på himlen är det! Nelly har fått vara i sin "hage" hela dagen och det som hon i stort sett har gjort hela tiden är att vila. Adam, som var med när jag tog kort på vitsipporna, plockade med sig några maskrosblad som hon låg och mumsade på. ↓

Adam ska för övrigt sälja sin moppe så vi har även hållit på att ta en massa kort på den. Nu är den uppe på blocket! Hoppas den hittar någon fin ny ägare. :} Trots motorljud och liknande så har Nelly legat på gräset och mer eller mindre sovit hela tiden. Snacka om orädd när hon inte ens reagerar på ett "farligt ljud" endast några meter ifrån! Jag måste säga att hon ser ut att ha det riktigt gött!

Idag är det söndag, vilket innebär att jag ska ta en underbar magbild och lägga upp lite senare! Nu blir det definitivt en magbild med tröja, för bristningarna är inte att leka med. Lite dåligt mår jag över det... eller också inte! Vad är väl ett par bristningar (som ändå kommer att blekna) jämfört med ett underbart litet liv? :} Inte så farligt skulle jag vilja säga! :'D

Nu ska jag redigera ett par bilder till (på vitsippor) och sedan gå ut en sväng igen. Ikväll ska jag hem till Johan och fika. :} Ha en fin dag!
1 kommentarer                                                                                                                    
  ida

åh inte lång tid kvar för dig! :)

2010-05-03 l 14:16:36
Blogg/hemsida: http://gbgida.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: