Fått mycket gjort

                                            Datum: 2010-05-09 Tid: 16:31:00 Kategori: Vardagslyx
Idag vågar sig solen fram emellanåt, inte helt fel det inte! :} Den är välkommen!
Johan sov över från igår till idag men cyklade hem i förmiddags efter frukosten. Han har prov i morgon som han skulle öva på, det kommer nog gå kanon! :} Igår kväll tittade vi på Predator, men när klockan blev halv 8 så gick jag ner och tittade på Postkodsmiljonären istället, haha. Jag älskar att sitta och gissa på alla frågor, jösses..

När Johan hade stuckit hem så bäddade jag i barnvagnen. Tog bort plasten från madrassen och la dit ett lakan. Täcket ligger dock ännu inte på plats eftersom mamma ska sy ett örngott till det med ett tyg från Hem & Hobby. Det är vitt med små barbapappor i olika färger på, jättesött! När detta var gjort så öppnade jag den lilla kartongen från IKEA som har stått i mitt rum länge och satte mig ner för att skruva ihop det lilla skötbordet. Dum som jag var så hade jag spegelvänt skiten så när jag skulle skruva fast det i hyllan gick det inte riktigt som planerat... Som tur var så var det bara att ta loss två små delar och sätta dit dem på andra hållet istället. Smärtfritt och enkelt! ;}

På skötbordsdelen hade idiotjävlarna som gjort allting satt dit en stor, fet lapp med texten "lämna aldrig ditt barn utom synhåll!" på världens alla olika språk. Den där lappen var otroligt ful och syntes tydligt, så där stod jag och pillade bort den i flera timmar. Jag har nog fortfarande klister och papper under naglarna. ;P Med hjälp av en blöt disktrasa, en tvättsvamp och mina naglar så blev det snyggt tillslut i alla fall.

När skötbordet var i ordning blåste jag upp skötbädden och drog över det fina skyddet som också inhandlades på IKEA. Det låg två skydd i samma förpackning, ett blått och ett rött. Jag valde det röda nu! Dammsög och vädrade i rummet för att sedan tvätta Sixtens bur och ge honom mat. Skurade av tapeten lite också eftersom den var otroligt dammig. Hmm... väggarna är smutsigare än vad man tror! Hoppas nu bara inte att fukten gjorde så att tapeten lossnar, då blir jag ledsen haha.

Haha, vad hände sen då? Ännu mer arbete givetvis. Gjorde mig i ordning och gick ut för att städa Nellys bur. För första gången på länge så fick jag uppleva "doften" av stall igen, underbart! Att Nelly aldrig kan göra som jag vill. Hon har en låda med spån i som det är meningen att hon ska bajsa/kissa i, men icke. Där sitter hon bara och tittar typ. Istället kissar hon där det är meningen att hon ska sova. Det blir så mycket krångligare för mig. ;} Men jag älskar henne i alla fall!

Det var väl i stort sett allt jag gjort... nu ska jag äta rabarberpaj som Adam nyss har bakat! Med vaniljsås! :}

Missan just nu ↑


4 kommentarer                                                                                                                    
  Fride - BF+13

På tisdag har jag tid för koll. Om både jag och barnet mår bra anser dom att man inte behöver sätta igång direkt. Så man får se. Jag hoppas verkligen dom sätter igång då.

2010-05-09 l 17:27:14
Blogg/hemsida: http://inutimagen.blogg.se/
  Sandra LéonEnija

Hej Enija uttalas som enya men de blir liksom mer som de låter och inte de tydliga y:et... va kul tack snälla.... spännande med bebis snart inte många dagar kvar... har ni kollat va de blir eller blir de en överaskning....? ha en fortsatt bra kväll kram

2010-05-09 l 19:11:16
Blogg/hemsida: http://leonenija.blogg.se/
  Sandra LéonEnija

jo du. kategorierna i din blogg ligger lite fel man ser liksom inte riktigt de du skrivit i första inlägget... ikonerna ligger liksom iför... ha de kram

2010-05-09 l 19:13:22
Blogg/hemsida: http://leonenija.blogg.se/
  Sophie mamma till Nellie

Rabarberpaj med vaniljsås åt vi med igår :D

Sååå gott! :) Söt katt! :)

2010-05-10 l 10:13:44
Blogg/hemsida: http://beylejd.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: