Underbar natur

                                            Datum: 2010-05-18 Tid: 19:12:16 Kategori: Foton
Åh ♥

Jag var nyss uppe i Högaliden med min familj (inte djuren) och det är så fantastiskt fint där. Grön skog med lite vitsippor här och där, solen som strålar igenom träden, mjuk mossa överallt. Vid ett sånt tillfälle är jag så lycklig att jag bor i Sverige med vår fina natur, och inte i t ex Spanien som är så torrt (i alla fall de ställen som jag har besökt). Allt fågelkvitter och den underbara luften är verkligen nyttig, jag borde komma iväg sådär oftare! Jag får dra dit ofta med bebisen sen så att den får njuta av allt det underbara!

Idag är första dagen som jag faktiskt har känt av något. Inga verkar, utan mer ett tryck neråt och det har gjort ont både i nedre delen av magen och i nedre delen av ryggen. Det är så underbart. Första gången jag glädjs av smärta! Gissar på att bebisen kikar ut någon gång i början av nästa vecka, I really hope so!

Snart är det Halv åtta hos mig, ett program som jag följer. Jag älskar Helge Skoogs kommentarer, det är det som gör hela programmet!

Missan var så undebar förut. Hon kom in i storarummet och tittade på mig med sina stora, runda ögon. Det fantastiska var att hon inte släppte mig med blicken, utan gick mot mig och stirrade hela vägen. Sedan satte hon sig bredvid mig och tittade en stund till. Hon slutade när jag släppte henne med blicken och tittade på tv istället. Sötnosen. ♥ Nu jamar hon!

Kram!

Vättern 9/1-10

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: