Vardagen med en bebis

                                            Datum: 2010-05-27 Tid: 15:53:16 Kategori: Julia
Egentligen kan jag kanske inte säga att vi har kommit in i en vardag ännu, men dagarna går och idag är lilla tjejen redan 5 dagar gammal (!!). Hon sover just nu i sin barnvagn efter att ha ätit! Hon är lite jobbig när det kommer till amningen eftersom hon gärna flänger med huvudet fram och tillbaka för att titta på allting omkring. Det gör att hon mer eller mindre bara "snuttar" och inte får i sig så mycket. Som tur är (var lite orolig) så har hon fått i sig tillräckligt ändå eftersom hon har ökat 20 gram sedan i måndags. ;D

Vi var tidigare idag på återbesök på bb för att se hur allt står till. Allting såg finemang ut vilket är väldigt skönt. När vi lämnade bb i måndags vägde hon 3480 g, nu var hon uppe i 3500. =) Vi fotograferades även för tidningen och kommer vara med i SLA och Hjo tidning i morgon förmodligen. Jag är så rädd, jag kan se det hemska kortet framför mig. "/ Haha jag skämmer ut mig för hela Skaraborg...
Sitter vid Johans mac nu och har tillgång till bilderna från förlossningen. Tänkte bjuda på några, haha men det är på egen risk ni tittar på dem...;D
Ligger i förlossningsrummet med CTG:n på och kanyl med dropp i handen. Är lagom trött. ;D
Några minuter efter att lilla Julia fötts. Ligger och tittar så sött med sin lilla mössa. Vid det här tillfället ser jag i princip ingenting eftersom jag är så utmattad och trött. Förlåt för en vidrig bild på mig!
Det berömda fikat efteråt med mackor, varm choklad och någon cider som jag inte smakade på. En liten bukett blommor och en CD-skiva med lugna låtar.
Pappa & dotter på bb :)
Sötnosen dagen efter skulle jag tro. :) En fin body med en giraff på!
Jag ska nog lägga mig och vila en stund nu! Det blir inte mycket sovande på nätterna, och särskilt inte natten till idag. Magen som spökar antar jag men jag hoppas och tror att det blir bättre nu när amningen fungerar bättre. Vi har fortfarande inte varit ute med henne, det är så träligt väder så vi väntar tills det blir finare och varmare för henne! Då ska barnvagnen invigas! :) Dock sover hon i den än så länge, sängen får vänta ett tag till eftersom den är så stor. Mysigare för henne att ligga lite trångt!
Ha det så bra så hörs vi! ♥
3 kommentarer                                                                                                                    
  Angelica

Jag tror att detta är 10 gången jag kollar på bilderna, och jag ler fortfarande. Mamma & Pappa med lila Julia på bröstet. Jag blir så lycklig av att se det. Det är så fina bilder. Det är en sådan fin dotter.



Sedan är ju Melindas ögon sååååååå vackra! Jag bara hoppas att Julia ärver dem!!!



Åh, min lycka för er, den är inte lika stor som er. Men tro mig - den är så stor!!! Ni är lyckligt lottade! <3

2010-05-27 l 22:18:50
  Melinda

Åh vilken fin kommentar!! Blir nästan tårögd! Tack! <3

2010-05-31 l 11:32:08
Blogg/hemsida: http://pindilusen.blogg.se/
  Beatrice, mamma till Devin ~090723~

En sådan body med giraffen på hade Devin sina första dagar på förlossningen också ;) Hihi. Så söt!

2010-05-31 l 15:41:35
Blogg/hemsida: http://beabus87.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: