Gymnasiet har börjat...

                                            Datum: 2007-08-21 Tid: 14:59:45 Kategori: Blandat

Hej på er! Jag kom nyss innanför dörren efter att ha tillbringat dagen i Tibro där gymnasiet jag går på ligger. Jag gick upp redan vid halv 7 i morse, och 07:40 gick bussen från Hjo till Tibro. Dagen började med att alla elever samlades i Forum, och där berättade rektoterna en massa saker och presenterade olika andra lärare. Därefter blev det ett stort upprop och vi delades in klassvis. Min klass verkar hyfsat bra :) Mycket tjejer och lite killar...hehe. Jag har 2 lärare, en tjej och en kille. Tjejen heter Marie, men killen kommer jag inte ihåg vad han hette hehe. Vi fick en massa lappar som skulle lämnas in i morgon, och fick även reda på att lördagen den 1 september skulle alla som gick i Natur åka till Västkusten och bada och grejja. Känns sådär alltså..en lördag...vill gärna vara ledig och hemma då. Men det var tydligen viktigt att man följde med. Vem vet, det kanske blir riktigt roligt. Lära känna nya människor och så. Efter lunchen (som bestod av äckliga hamburgare som jag inte ens smakade på) så gick klassen iväg till en liten damm. Det var äckligt långt att gå! Blev hur varm som helst. Väl på plats fick bland annat gå en tipspromenad, skjuta med luftpistol (som gick åt helvete) och äta glass!

13:30 slutade dagen och 14:00 gick bussen hem.

Just nu sitter jag här och bloggar och dricker cider. Den smakar lite konstigt, den kanske är för gammal, vem vet. Direkt när jag kom hem så flög byxorna av, så varmt är det!!!!, så nu sitter jag hör i ett svart linne som jävlas med mig. :P

Aja, nu måste jag fylla i en massa lappar som ska lämnas in i morgon. Men ha en bra dag!
Pussar ♥

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: