Fredag!

                                            Datum: 2008-02-29 Tid: 12:42:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej alla glada! =)

Just nu är jag jätteglad eftersom min engelskalärare tydligen blev sjuk nyss och åkte hem, så har vi ingen engelska! Istället ska jag skriva blogg och öva lite mer på matten. Är sjukt nervös inför provet som är om ungefär 1 timme. Kommer gå åt helvete..
Carin fixade nyss mina naglar, filade lite och målade de vita, som fransk manikyr. Hehe, blev inte jättebra, men lite bättre kanske.

Efter skolan idag ska jag direkt hem till Charlotte i Falköping, har aldrig varit där innan, så ska bli spännande att se hur hon bor. ;)
Har en bad hairday idag, så jag tog till Gry Forsells knep att ha en djup uringning, herre gud alltså, den är extrem. Men, den får duga.

Nu ska jag och mina naglar göra något annat! =) Puss!

Matte B

                                            Datum: 2008-02-28 Tid: 18:09:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen.

Nu är jag glad, jag klarade nyss en uppgift, en G-uppgift i och för sig, men ändå! Det är liksom matte B!
Såhär såg uppgiften ut:

   Lös ekvationen 5(x+6) = 2(x-3)

Ni kanske tycker att det är skitlätt, det tycker jag med! Nu... :P
Svaret blir (-12) i alla fall. =)

Nu ska jag fortsätta öva! :D

Övningskört

                                            Datum: 2008-02-28 Tid: 17:53:28 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image429
 Jag var nyss ute en sväng och övningskörde i den här lyxiga bilen. Det gick jättebra. Bara 2-3 motorstopp. Min pappa och bror var med, pinsamt. Aja, jag blir väl förhoppningsvis bättre någon gång.
Det var faktiskt jättelängesen jag körde, kanske i december. Men, jag klarade faktiskt att starta i uppförsbacke hela 3 gånger (vad jag kommer ihåg i alla fall) och jag är nöjd med det.

Har matteprov i Matte B i morgon, underbart. Jag MÅSTE plugga hela kvällen, och det ska jag försöka göra nu också. Alltså, hur svårt kan det egentligen vara? Lite siffror och lite..bokstäver och andra tecken. En lätt match. ;)

NOT!!!!

CP

                                            Datum: 2008-02-28 Tid: 17:49:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejhej.

Tog 15:55 bussen hem idag, sent som vanligt. ^^


En sak som stör mig så förbaskat är, människor som inte kan stå stilla. Det är en speciell kille som alltid, nästan alltid i alla fall, åker med samma buss som mig hem. Han kan inte stå still. Först går han i en rask takt till själva busskuren, han står still i kanske, högst 10 sekunder, sedan går han 40 m bort från busskuren igen. Han återvänder, och samma sak händer 3 gånger till. Idag har jag varit på ett grovt dåligt humör och inte pallat jobbiga människor. Jag stod där vid busshållsplatsen för mig själv och slog vad om att om 5 sek skulle han röra sig och gå igen. Jag hade rätt..

Fick tillbaka mitt engelskaprov igår också, jag kanske redan har sagt det, men jag fick ett G, ett SKETET G. Hatar engelska och allt det för med sig, problem. Alltså, endel är asduktiga, varför är inte jag det? JO, för att jag alltid har haft sugiga lärare. Då tänker man: Kan de inte bara dö, och gå ut här ifrån?? Gå och sug av något...
Nya skor

                                            Datum: 2008-02-28 Tid: 08:58:14 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Satan vad jag är sugen på de här skorna! :)

image428
<3

Brun utan sol

                                            Datum: 2008-02-28 Tid: 08:50:53 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Igår kväll så smörjade jag in benen med Bus, dvs brun utan sol. MEN, jag glömde att tvätta händerna efteråt så nu är jag helt brun/orange mellan fingrarna och mina händer stinker solarium. Känner mig allmänt ofräsch, luktar klor fortfarande, överallt, inget kul alls. Har ändå duschat typ, 3 gånger. x) Snacka om att det håller i sig.

En underbart bra låt! =)


Älskar den låten, härlig rytm. Cher!

No matter how hard I try
 You keep pushing me aside

P.S. Min mamma har namnsdag idag, Maria! Fast det är hennes andranamn, men ändå. :P D.S.

Besök av Emelie

                                            Datum: 2008-02-28 Tid: 08:42:27 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Hej igen.

Igår fick jag lite besök av Emelie. Haha, varken hon eller jag pallade att läsa engelskaboken på svenska, och eftersom mamma hade boken på svenska så läste vi den istället. Hur som helst, hon kom och lånade den. Stackare lilla Emelie, jag har aldrig sett en så blek människa. Hoppas att hon blir frisik snart!<3 Tyckte så synd om henne när hon kom där, haltandes och snuvig. Usch, kan inte vara lätt!!

Krya på dig Emelie <3

image427
.

Torsdag

                                            Datum: 2008-02-28 Tid: 08:37:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon världen! ;)

Då var det morgon igen, usch och fy. Har matte, men de som ansågs sig kunna provet vi ska ha i morgon fick göra något annat. Inte för att jag känner mig duktig och kan det, men jag orkar inte plugga nu, gör det hemma sen.

Igårkväll var jag i Högaliden igen och sprang en sväng, precis som i söndags. Otroligt skönt är det! Nu har mitt hjärta kommit i form känns det som, nu är det bara benen som får arbeta. ^^ Men man känner sig alltid lite stolt efter att man har tränat och vart duktig. :)

Använde även mitt presentkort från Stadium igår. Jag och Charlotte gick till stan efter idrotten (bad) och kikade lite. Fanns en massa snyggt, väskor & tröjor, men det kändes onödigt så jag köpte inget förutom ett par nya träningsbyxor, vita. Lite kortare och lite tunnare än mina nuvarande. Men, på grund av att de e vita så lär jag ju få ha string på mig varje träning, vilket kanske inte är så skönt direkt, menmen.
 
Den jobbigaste skoldagen idag, lång och full med lektioner + korta raster. Ingen träning idag heller, det får bli en vilodag med mjukisbyxor och andra slappa grejjer. Men, inget onyttigt ätande! Okej, kanke en Coca Cola för jag är jäkligt trött.

Ha det bra! ♥

Tillbaka till värmen

                                            Datum: 2008-02-27 Tid: 08:07:15 Kategori: Blandat Kommentarer: 6 Kommentarer
image426
Ibland längtar jag verkligen tillbaka till värmen och solen. Orka gå omkring hemma i ett blåsigt och kallt(KALLT!!) Sverige?! Jag skulle vilja åka dit en gång till UTAN urinvägsinfektion eller någon annan jobbig sjukdom som gör att man inte kan bada! Hatar att ha urinvägsinfektion, mina njurar är helt förstörda haha. Har inte kunnat kissa ordentligt på ½ år, hatar't. Kommer det någonsin bli normalt igen?? Antagligen inte..

Om jag varit en kille

                                            Datum: 2008-02-27 Tid: 07:54:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
I still believe in your eyes, I just don't care what uou have done in your life. Baby I'll always be here by your side, don't leave me waiting too long..

Om jag hade varit en kille istället, så hade jag lätt haft den där stilen med typ, T-shirt, halsduk & et par slappa jeans. Så himla snyggt, skönt & lätt. Har ni tänkt på hur snyggt det är med en halsduk?

image424Okej, hehe. Det här var kanske inte den snyggaste killen + kläder jag kunde hitta, men ungefär så. En schyst halsduk. ;).

Trött

                                            Datum: 2008-02-27 Tid: 07:42:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Usch, är få förbaskat trött så det finns inte! Känner mig inte utvilad alls, får väl köpa en Coca Cola i cafét sen när det öppnar...om 1000 år. Första lektionen idag är naturkunskap på 1½ timme, jag kommer dö.

Missan var så gullig i morses, hon satt och bet på sina "naglar", dvs klor. :P Här kommer en söt bild på henne:

image423
Ni kanske tycker att jag bara snackar om mina djur hela tiden, men jag älskar dem mest av allt! <3
Missan
Sixten
Ella

3 kvar av 8 "/

Lill-lördag

                                            Datum: 2008-02-27 Tid: 07:38:58 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejhej :)

Onsdag idag då, mitten på veckan. Känns rätt skönt, dagen är kort och senare blir det bad! Har inte badat på ett bra dag så det ska bli kul. Haha, fast hälften av klassen är inte med på grund av att de inte vågar visa sin kroppar. Hmm..

Jag hade en mardröm inatt, jobbigt eftersom jag vaknade av den en halvtimme innan klockan ringde. Den handlade om mig & min mamma. Hon sa typ att jag var jätteful och korkad & jag blev jätteledsen haha. xD
Igårkväll låg jag i sängen och läste matte, inte så jättekul, men jag tror jag lärde mig lite i alla fall. Har prov i morrn, fuck.
Jag är helt omtumlad efter det där utvecklingssamtalet igår. Men det som var mindre roligt var väl när han visade min frånvaro, ett antal lektioner med "olovlig frånvaro" fanns det allt. Om man överstiger 20% så försvinner studiebidraget. :S Det vill man ju inte! Jag behöver pengar! :P

Ha en bra dag! Puss<3

...

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 20:38:26 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Varje dag önskade hon att han någon gång skulle se på henne
Förstå att hon tyckte om honom
Han var den finaste pojken hon någonsin sett
Hon var trött på att aldrig få synas, höras, förstås
När skulle det bli hennes tur?
Aldrig?
Kanske hon inte förtjänade uppmärksamheten,
det kanske var meningen att hon skulle leva sitt liv i
ensamhet.
Hon ville inte det, men ändå visste hon att det inte kunde bli bättre
Allting var perfekt, utåt, inte på insidan
Ingen visste vad hon hade gjort,
knappt hon själv,
men hon visste att det var hennes fel.
 Hon hade tvingat en stackars vän att lida och ha ont, nu var den hennes tur. Hon kom inte undan det.
Hur hon än försökte så förstod hon innerst inne att det här kunde hon aldrig glömma, det skulle leva med henne jämt.
Har man tagit någons liv, förtjänar man inte att ha ett själv.

Schulman's

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 19:43:01 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Nu var det nästan 100 timmar sedan jag hade sex.

Det där är en typisk mening som får mig att börja skratta. En sån otroligt meningslös mening, men som ändå så många bryr sig om! Liksom, tänk på de som är oskulder? Det var flera 1000000 år sedan de hade sex, haha eller, glöm det. De snackar vi inte om. ;) Nejmen alltså, det jag ville säga med det här inlägget var väl...i stort sett ingenting.

Kärleken är bra, man älskar & blir älskad

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 19:37:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejhej :)

Nu mår jag bra. Vilket inte är bra. Har precis ätit faktiskt, alldeles för mycket.
Utvecklingssamtalet gick förvånadsvärt bra, enligt min mamma. Hade VG och nästan MVG i ett ämne (svenska). Mamam blev svinglad för hon trodde att jag skulle vara dålig och ha G i det mesta, men icke. Hade G i engelska och programhantering typ, men jag hatar de ämnena!

I morrn är det bad på idrotten, underbart. De flesta i klassen ska inte vara med eftersom de inte vill/vågar visa sig halvnakna. Men wtf, så hemskt är det väl inte. +, man är ju i vattnet för tusan! Simma en sväng. ^^
Dansen idag var inget rolig alls. Nu kan jag nästan alla rörelser utantill hehe, men det är väl bra det. Var otroligt trött hela tiden och kom dessutom försent på grund av utvecklingssamtalet. Men aja, nästa gång bir det nog bättre!
Favoritlåten under dans-timman är lätt Maniac!Man vill bara, hoppa upp & ner, och det är precis vad jag gör! ;)

Bild på mig

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 15:23:25 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag lägger aldrig ut bilder på mig själv länge, kom jag på. Kanske ska börja med det. Eller, jag vet inte. Men här kommer en i alla fall, rätt gammal, men ändå!

image422
Som ni ser, så ser jag ut som en, turk. Min näsa är...stor. Faktiskt, så har jag ändrat lite i photosop, eller ja, jag har tagit bort finnar, fräknar och lagt lite färg på läpparna. Haha, men det smetades bara ut. Aja, en bild på mig. :P

Nu vet jag!

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 15:10:57 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image421

De här byxorna var det, beiga (stavar man så?xD) Alltså, beiga byxor och en grön skjorta. ;P

Mary-Kate Olsen

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 15:08:20 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image420

Tänk om man kunde måla såhär bra! =)

Från H&M

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 11:58:40 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
För någon vecka sedan kom kläderna från H&M hem till min kära brevlåda. Blev 2 skjortor & ett par shorts.

image418                                      image419
Haha jag minns inte vilken färg det var på byxorna. Beige tror jag, men nu tog jag ett par gräna ändå. På bild alltså. :P Men skjortan ser ut sådär. ^^ Ska använda till sommaren & Spanien. =)

Företagsekonomi

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 11:52:45 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen :)

Hade nyss en lång, tråkig lektion i företagsekonomi, hatar det ämnet. Men, vi fick tillbaka proven som vi hade och jag fick VG. 44 poäng hade jag hehe, för att gå MVG behövde man ha 50. Hyfsat nöjd! =)

Sitter och proppar i mig läkerol här, inte så bra kanske, men det är supergott!!
Har svenska senare, ska nog läsa då tror jag. Hoppas att Anton får tillbaka sin uppsats så jag får se hans betyg! Hoppas han inte hade MVG. :P
Haha fyy, jag låter som värsta studen. ^^

Jag hatar bilddagboken.se, fy. Det är så jäkla seg jämt (förutom tidigt på morgonen då det inte är så många inloggade) så det slutar med att jag ger upp. Bara stänger ner skiten och gör något annat. Haha, jag kan verkligen få damp på datorer. Jag är en hyfsat lugn människa för övrigt, men när det gäller datorer så vill jag ibland bara krossa dem.

Bad boy

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 11:44:41 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag kommer ihåg känslorna, jag minns den dagen då mitt hjärta förvandlades till sten och min kärlek försvann. Det ögonblicket visste jag att jag skulle bli någon annan, min kärlek snurrade runt..

Du kan vara någon som jag träffar ibland, men förstå att jag inte behöver dig mer. En gång lovade du att du alltid skulle vara vid min sida, men efter en tid så struntade du i mig. Du trodde aldrig att en tjej kunde vara stark, nu ska jag visa dig att jag faktiskt kan gå vidare.
Förstå att jag inte vill ha dig i mitt liv!

image417
.


Känner mig otroligt stressad

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 07:57:24 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Ibland kan det vara skönt att bara sätta sig och lyssna på lugn musik, exempelvis panflöjt. Älskar det instrumentet, så otroligt fint! Jag ska någon dag bara gå ut i skogen, lägga mig ner och tänka på vad jag egentligen vill göra. Leva? Dö? Hmm, finns mycket att välja emellan.

Endel stannar hemma från skolan för att de har lite huvudvärk eller magont. Men, töntar! Herregud det finns värre saker på jorden än att ha lite ont i magen&huvudet. Tror ni att de fattiga barnen nere i Afrika och i andra länder får hoppa över arbetet för att de har lite ont i magen? Shit alltså, är så jäkla trött på människor som överdriver sin smärta så mycket. De kanske bara har ätit något dåligt? Har ni det? SPY UPP DET DÅ och fortsätt dagen. Ni behöver inte ligga och tycka synd om er själva i sängen i flera år!

Jag har just nu svinigt ont i magen, men tänk på något annat så försvinner smärtan. Det är väl något som ligger i kläm eller nått bara.

SLUTA TYCKA SÅ SYND OM ER SJÄLVA!


.

Klockan

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 07:51:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon :)

Haha, såg att min så otroligt fina, rosa, klocka här på bloggen går FEL. Det var ju mindre bra om man säger så. Hur gör man för att rätta till den igen tro? :P Kan ju vara bra om den går rätt.

Idag var det segt att säpa sig ur sängen, så jag snoozade i 9 minuter med lampan tänd. Det hjälpte lite. Målade mina naglar igår för första gången i hela mitt liv. Nej, där ljög jag, men längesen var det i alla fall. =)

Dagen idag blir soft. Ett antal lektioner med långa raster emellan. Kanske tar lite thé och en macka i cafeterian senare, vem vet. ^^ 15:45 har jag utvecklingssamtal också, då kommer mamma. Undrar vad läraren kommer säga, är äckligt nervös! :S

Have a nice dag! =)

Harry Potter

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 07:46:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image416

Så ruskigt snygg är han! =) Tycker om den där killen, en dag ska han bli min! Haha. =)
Melinda Radcliffe?
Daniel Andersson?
HAHA, snyggt :P Vilket blir bäst? ^^

Ella

                                            Datum: 2008-02-25 Tid: 21:17:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Jag älskar verkligen min lilla kanin Ella. Tyvärr så är jag inte med henne så mycket, mer än att jag matar henne en gång om dagen, ofta sent på kvällen. Idag tog jag upp henne och höll henne en stund, hon är så himla gullig och mjuk.

image415

            Ju mer jag är med henne, desto svårare är det att gå ifrån henne. Den sötaste levande kaninen just nu!

Psyko-freak?

                                            Datum: 2008-02-25 Tid: 20:09:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag tror jag är lite freakad, om det nu finns ett sådant ord över huvudtaget..
Jag gillar mat, men varje gång jag ätit får jag en "må-illa-känsla" vilket jag tycker är rätt bra. Men det är ju inte bra för halsen, det svider som 17! Menmen, jag lider och jag mår dåligt och jag är lycklig.

Det finns en person här i världen, som jag trodde mig tycka om, men jag har kommit fram till att det är just den personen som har fått mig att inse hur pass dålig och värdelös jag är. Då kanske man kan tycka att det är den personen som är psykiskt skadad på något vis, men när man varit med om hemska saker, men ändå vet med sig om att man varit dubbelt så elak och hemsk mot någon annan (som man verkligen älskar) då kan man inte annat än att hata sig själv.

Aja, det var lite livsord det, nu ska jag gå ut & gå med mina föräldrar. Pusshej <3

Gunther!<3

                                            Datum: 2008-02-25 Tid: 19:37:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer


Gunther är GRYMT snygg tycker jag. Kanske lite töntig när han håller på så mycket med munnen och med den mindre snygga mustaschen, men annars så! Håret och ansiktet i övrigt! En underbar människa säkert! "Yeah! ;)

Sex hit, sex dit..

                                            Datum: 2008-02-25 Tid: 19:35:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej igen.

Måste bara få ur mig en grej. Det finns en tjej här på blogg.se (SaraMus) som skrev väldigt mycket om sitt sexliv på bloggen innan. Men, nu får hon inte det längre eftersom en annan tjej påstod att hon spammade blogg.se när hon skrev olika inlägg hela tiden. Särskilt då om sex?!

Men alltså, hon har många läsare, och det är ju inte konstigt. Jag menar, folk VILL ju läsa om sex, hellre sex än om mode (tror jag!) eller hur är det? Jag tycker inte att andra läsare ska få förstöra det genom att de är avundsjuka m.m. Tycker ni?

Jag är UPPRÖRD, eller nej det är jag inte (:P) men jag tycker ändå att folk ska ha rätt att skriva vad de vill. Bara de inte kränker någon annan eller något allvarligt. I och för sig tycker jag att det är kul att läsa skit om andra, men man måste ju tänka lite. Jag brukar nästan ALLTID snacka skit om någon, här eller på bilddagboken, men jag brukar inte skriva namnet, bara vad jag tycker är störande med den personen! Förhoppningsvis listar personen i fråga ut att det är den. ^^

Haha tänk på detta ni! Eller, gillar ni kanske inte att läsa om andras sexliv? ;)

Friskis & Svettis

                                            Datum: 2008-02-25 Tid: 17:38:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej på er. :)

Äntligen är jag hemma (så säger jag varje dag, men det är otroligt skönt att komma hem!) och har precis ätit 2 mackor och thé. Gott, men nu känner jag mig sådär äckligt mätt igen!
Slutade 14:30 idag, då stack och och Anton iväg till F&S. Härligt ställe, så fräscht & fint. Ljust, bra maskiner m.m. ett underbart ställe om man vill träna! Det ligger ute på industriområdet i Skövde typ. ^^ Nära och bra från skolan (IT), tar 10 min att gå dit ungefär.

Justde jag har fått hem den där gråa skjortan nu från H&M, hmmm, storlek 36 och SKITSTOR. Fan alltså, den gick till knäna, det ville jag inte..=(
 Vilket problem va ^^

I morrn blir det dans igen! Grymt roligt är det, OCH, det är INTE BARA GAMLA TANTER som dansar. Det är ungdomar, både killar & tjejer, vuxna (män och kvinnor) och äldre. Alla generationer alltså! ;) Så var inte blyga, det är askul. Har fått en så enormt mycket bättre kondition de gångerna jag gått alltså. Kan inte fatta det!

Kram<3

Sista lektionen

                                            Datum: 2008-02-25 Tid: 13:18:15 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej =)

Jag, Carin & Anton var nyss på Thai House och käkade lite. Det var gott, tog ris, friterad kyckling och sötsur sås. Åt lagom mycket också, så jag slapp den där äckliga spy-mättnad-känslan! :) Hon som jobbar på Thai House är utländskt, men hon ser faktiskt ut som en mörkhårig Amanda Jensen (IDOL)
Gick till Ö&B:s efteråt också, köpte lite Läkerol, kommer bli sjukt lös i magen sen. :P

Haha justde, såg på "Hundtricket" i helgen också. Var aslänge sedan jag såg den, mindes ingenting. Den var ganska rolig faktiskt, älskar Alexander Skarsgård. Haha, när Mia sa att det var hennes syster som kom så var det första han sa: "Okej, hur gammal är hon?". Haha, så rätt så rätt. ;)

Excel fortfarande, svårt ju, riktigt svårt. Fast det kan vara för att jag inte lyssnar så jätte mycket. Kanske borde göra det. ;)

image411

.

Änder

                                            Datum: 2008-02-25 Tid: 09:02:19 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image410

I morses såg jag 2 änder i en liten å. Så gulligt när det är en kille & en tjej. Som ett litet par! =) Älskar änder, fastän att jag har fågelfobi. ^^ Särskilt för duvor!

Måndag

                                            Datum: 2008-02-25 Tid: 08:59:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon :)

En otroligt fin dag idag, solen skiner för fullt och det blåser inte alltför mycket. Däremot är det jäkligt kallt!! Solade solarium igår, dvs att jag stinker "bränd hud" nu. Det gör inte mig så mycket, men det hade ju gärna kunnat få ta lite också. ^^

Har faktiskt lärt mig att leva med mina fula tänder. :P Tro det eller ej, men ibland ler jag för mycket för mitt eget bästa tror jag. Men det är bara att bita ihop.
Har endast 3 lektioner idag, som jag nämnde igår. Otroligt skönt!!

Igår kväll var jag ute & sprang i Högaliden. 3½ km på 13 min, det är fan mitt rekord! Usch vad snabbt den gick, jag sprang så att jag trodde jag skulle dö. Seriöst, jag tänkte: "Vad du än gör, sluta inte springa, spring tills du faller ihop!" Funkade! =) Men tyvärr föll jag inte ihop. :P

Nu ska jag öva på matematik B, har prov på fredag. Usch, hatar matte.
Ha en bra dag, pusshej<3

Mål i mitt liv

                                            Datum: 2008-02-24 Tid: 14:08:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
Livet handlar väl om att lyckas? Haha, klättra i en så kallad "stege", både när det gäller kariär & andra saker. Jag har ett antal mål i mitt liv faktiskt, som jag ska ha hunnit med INNAN jag ligger där i graven.

 1. Hoppa fallskärm
 2. Bli MINST lika smal som Mary-Kate Olsen. (Man måste ju leva upp till sin idol?)
Haha, ja det var väl de målen jag har i mitt ynkliga lilla liv. :P

Guitar Hero!

                                            Datum: 2008-02-24 Tid: 14:04:12 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen!
Har nyss spelat lite GH, det är kul. Rätt svårt ibland, men skoj ändå. Jag ligger på Medium-nivån. ^^ Bättre kan man väl bli, men det duger än så länge. ;P
Känner mig fett onyttig. Godis & coca cola och andra äckliga saker, blir till att äta mycket grönt nästa vecka + mycket träning! =) Då ska nog allt det onyttiga försvinna förhoppningsvis.

Hejdå

Melodifestivalen igår!

                                            Datum: 2008-02-24 Tid: 12:54:03 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Förresten, igår, låtarna som gick vidare var ju HELT underbara. Älskade BWO:s låt och även den där opera-låten. Men den där, upp o hoppa, sög. Tyckte inte om den ALLS. Haha, förlåt, men det var väl ingen melodifestival-låt?? :S


Bara så ni vet så är de här ringarna från H&M sjukt stora!

image409
.

Söndag

                                            Datum: 2008-02-24 Tid: 12:47:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er! :)

Söndag igen, tyvärr. I morrn är det skola igen, tyvärr! Men, det gör faktiskt ingenting, jag älskar måndagar! Endast 3 lektioner och en aplång rast! Lovely! =)

Sitter och äter godis som blev över från igårkväll. ^^ Inte särskilt gott, men vad gör man inte. ;) Har varit och handlat också, för 70,50 kr. ;P En ost & apelsinmarmelad!
Idag händer inget speciellt, ska städa undan lite, och sen ikväll ska jag titta på Tv. En annan del av Köping! =) Ett underbart program! =)

Later! =)

image408
.

Redan kväll

                                            Datum: 2008-02-23 Tid: 17:57:40 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
Jösses vad snabbt den här dagen rann iväg..Jag gick ju nyss upp!
Känner mig, sjuk. x) Lite yr, varm och allmänt ofräsch! Det är underbart. Ska se melodifestivalen senare i alla fall, ska bli kul! Ska införskaffa mig lite godis till det också, gott! :)


image407

;P

Filmen var bra!

                                            Datum: 2008-02-23 Tid: 14:25:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej hej :)

Sov verkligen ut idag! Vaknade runt kl 12. Hade kanske, 4-5 drömmar inatt, helt otroligt. De handlade om allt möjligt, min släkt, Sebastian, bredband, hästar haha :D Underbart!

Filmen igår var faktiskt bättre än vad jag hade trott. Först hade jag tänkt mig att den skulle vara sådär, för det kan ju vara svårt för dem att vara roliga i en hel film, men de lyckades! Min favoritscen var nog när de var nergrävda i sanden haha. Morgan bara: Robert, göm dig! Hahaha x)

Har skaffat lite semlor som jag ska äta sen, hoppas att de e goda. Hon på fiket som sålde de, var lite udda. Hon var kort, kanske 1,45 m, hon hade rött hår och sa "varsågod" kanske 100 gånger under de 5 minuterna jag var där inne. Haha påminner om en viss "caféjobbare" i skolan. ^^

Nu ska jag fortsätta att dricka min Coca Cola. Ha en bra dag! Puss <3

image406
.

Lindsay Lohan

                                            Datum: 2008-02-22 Tid: 20:17:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer

image405

 Lindsay Lohan visar att rosa inte alltid behöver vara flickigt och sött när hon är och lunchar på Sunset Plaza i Beverly Hills. Lindsay har matchat sitt rosa linne med sina älskade svarta leggings, läderväska, svarta naglar och ballerinor. I håret har hon extensions för att få en riktigt fyllig frisyr. Glömde vi tillägga att det är en ursnygg vardagslook....? Go Lindsay!

Från sidan: http://www.posh24.se/lindsay_lohan

Calzone

                                            Datum: 2008-02-22 Tid: 20:12:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Har precis käkat, första gången idag typ, det var äckligt. Det var pizza, calzone.

image404
Kl 22:00 ska jag på bio. =) Ha det bra! :D

Victoria Beckham och hennes son

                                            Datum: 2008-02-22 Tid: 12:06:47 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image403

Vart man än ser Victoria så har hon alltid hög midja, men et är snyggt! Inte på alla, verkligen inte, men på endel! Särskilt på henne, fast hon passar ju i allt typ. x)

Ska hon vara brunhårig eller blond? Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker är snyggt. :S
Vad tycker ni?

Mary-Kate's stil!

                                            Datum: 2008-02-22 Tid: 11:56:37 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image402

Vissa kanske tycker att hennes stil är sjaskig och tråkig, men jag gillar när det är enkelt. En snygg väska, en halsduk, (kanske ett par mindre snygga solglasögon) och tajta jeans! Hennes hår är fint där också, det ser lite mer, naturligt ut!

Morgan Pålsson <3

                                            Datum: 2008-02-22 Tid: 11:45:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer

Haha jag kunde inte hålla mig borta ifrån skrivandet. Ikväll ska jag på bio! Ska se den där Morgan Pålsson filmen haha! Ska bli roligt. 

image400  En underbar man i sina bästa år, som alltid är på fel plats vid fel tillfälle haha! =)   Hoppas på att det är en bra film! :)Nån mer som ska se den? :D

Visstfan!

                                            Datum: 2008-02-22 Tid: 11:29:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 6 Kommentarer
Har ju engelskaprov nu om bara några minuter. Läsförståelse, vilket jag suger på. Alltid G eller något annat dåligt betyg. Men jag tänker inte satsa på engelskan för jag tycker att det är svårt. Jag gillar inte svåra saker.

Herregud, nu börjar jag låta som Christopher i boken jag läste. Verkligen skriva ner alla känslor. Aja, man blir som man umgås. ^^

Ha en bra dag!

Fredag!

                                            Datum: 2008-02-22 Tid: 11:23:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Hejhej! =)

Äntligen fredag, helt underbart. Det har varit en ganska lång vecka tycker jag, mycket skolarbete & mycket träning. Har aldrig tränat så mycket i hela mitt liv! En sak som är bra med dansen är att det är hög musik på! Det är ju framförallt konditionen man tränar när man dansar, och då märker jag att jag faktiskt klarar mer än vad jag tror. Det är betydligt roligare än att vara ute och springa, men man får nog minst lika bra kondition!

Dagens lektioner än så länge har varit Svenska och Grafisk kommunikation. På svenskan var det meningen att jag skulle läsa, men tittade på något program om jättesalamandrar istället. Måste erkänna att de såg rätt läskiga ut. Stora, mörka och de smög sig fram där i vattnet. Men, jag älskar ödlor ändå, har alltid varit intresserad av dem. Men, Sixten är sötast!<3


Deppar fortfarande över mina tänder..men aja, hoppas att inte alltför många lägger märke till det och spyr diskret på toaletten. ._.

Läste ut den förbannade engelskaboken igårkväll också, fast på svenska faktiskt, om jag ska vara ärlig.
image399
En helt värdelös bok tycker jag. Jobbig att läsa och bara en massa "och" överallt!
Min klass är den bästa <3

                                            Datum: 2008-02-21 Tid: 23:21:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej :)

Klockan är mycket, jag vet. Men jag brukar aldrig vara uppe särskilt sent, så någon gång måste man ju vara det om ni fattar. ^^ Ville bara säga att jag älskar min klass så himla mycket, precis som den är. Det finns något att säga om varenda person. Ingen är utanför där, alla har gjort något bra/kul/konstigt som går att snacka och skratta åt.

Det roliga är också att vi är från så många olika ställen i Västergötland. Jag t ex, från Hjo, Emelie från Tibro, Charlotte från Falköping, Per från Gullspång. Ja, en massa utspridda platser helt enkelt. Jag ska försöka räkna upp allas förnamn, hoppas att jag inte glömmer något för då känner jag mig elak!

Here it comes!

Viktor, Melinda, Emil, Charlotte, Johan, Henrik, Anton K, Anton R, Emelie, Milja, Weronica, Per, Tommy, Lucas, Tom, Timmy, Andreas (Trädet), Tomas, Alex, Olle, Kim, Jim, Robin, Pontus, John, Philip, Markus, Jack..

HAR JAG GLÖMT NÅGON?! I SÅ FALL ÄR DET SKANDAL!!!

Gjorde en englskaläxa nyss också! Reading Journal, usch! Undrar hur det gick..

Glugg

                                            Datum: 2008-02-21 Tid: 15:05:58 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
FAN! Inatt lossnade min plast mellan tänderna. Har nu 2 stora gluggar, dvs 2 pyttesmå tänder. Skäms som fan! Hatar tandläkare och all jävla plast som bara åker dän! Usch!

image398

Hur kul är det med glugg? FULT OCH ÄCKLIGT!

Torsdag

                                            Datum: 2008-02-21 Tid: 15:01:41 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Goddagens! :)

Fortfarande i skolan, lång dag idag! Efteråt så ska jag gymma och dansa på F&S med Anton och Carin. Ska bli trevligt! =)

Haft en otursdag idag kan man säga. Eller, den har inte varit överdrivet kul. Jag tittade på nakenbilder på datorn i korridoren förut haha, när den som var naken var bredvid! Haha, inte riktigt, men nästan. ;) Jag hatar att äcklas av folk, det är inte roligt, bättre att ha något som de inte tycker om så att man kan skratta åt dem istället. ._.

Later! ;P

Lost

                                            Datum: 2008-02-20 Tid: 19:58:27 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej igen!

Lost idag igen då. Cajsa berättade i och för sig i bussen häromdan vad som händer, ungefär. ^^ Men shit the same, kul att se ändå!

Har prov i morrn. ._. Helt underbart, företagsekonomi. Jag tycker om det ämnet....INTE! Däremot gillar jag naturkunskap, det är underbart. Vi började med rymden idag vilket jag tycker är, kul och rätt intressant. Fast jag tror att jag TROR att jag gillar det mer än vad jag faktiskt gör.

Spaghetti och köttfärsås till kvällsmat, gott! =)

Idag var jag och Anton uppe i skyskrapan i Skövde, utsikt med andra ord! Usch, fy & blä vad det är fult i Skövde. Gillar den staden faktiskt, men det är väl mest för att de flesta affärerna finns där. Men nu, gillar jag den mindre. SÅ tråkigt, grått & alldeles för mycket byggnader. Ingen sjö som Vättern (<3) och en massa andra fel. Nåväl, jag överlever, och förhoppningsvis gör Skövde det med!

Vill man gå ner i vikt så har jag det bästa knepet genom tiderna! Haha, tro det eller icke! ;) Knepet för att kunna motstå allt det goda är att du ska tänka på dumma grejer du har gjort i ditt liv, att du inte FÖRTJÄNAR något gott. Det fungerar faktiskt. Har man gjort något mycket, MYCKET dumt, som endel har, och man verkligen ångrar sig något så grymt mycket, då går det. Tänk på den eller det som du plågade eller vad du nu gjorde. Jag lovar, it works! :PMycket träning bir det!

                                            Datum: 2008-02-20 Tid: 15:50:04 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image397

Har tränat som en jävla galning den här veckan. Måste fasen vara rekord för mig! Haha, men ont har jag. Usch, tycker synd om lilla Charlotte som har hört mitt klagande hela dagen. Men hon brukar klaga över sin träningsvärk också så nu ligger vi väl lika. ;)
Gymmade på idrotten förut i typ, 1 timme. Det räckte. Visst, det är kul som fan, men det är jobbigt. Men ändå var det inte lika hemskt som igår. Fast det kan det väl aldrig bli haha. Ska i alla fall dansa i morgon också. Det var verkligen jätteroligt, mycket roligare än jympan, faktiskt. Olika rörelser haha, värsta sexiga. Såg kul ut när killarna gjorde det. ^^

Aja, fredag blir min vilodag den här veckan i alla fall. Fast den här dagen var väl lite vilodag också i och för sig.
Ha det bra! Pusshej<3

Onsdag

                                            Datum: 2008-02-20 Tid: 15:45:56 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejhej :)

Mycket har hänt idag (eller ja, mer än vanligt i alla fall, så inte så mycket men!)
Orkar inte riktigt skriva ner allting utan jag gör en liten tråkig lista istället. ^^ Read it, or don't! :P

Dagens

roligaste: titta på mattelärarens olika rörelser när han undervisade
tråkigaste: gå till Puls med 2 jävligt runga väskor!
konstigaste: att båda hissarna luktade mat?!
mest pinsamma: När vi välte på cyklen framför bussen!
mat: kyckling, currysås & ris.
spya: efter maten inne på tjejtoaletten så spydde jag & en annan! Haha riktigt ruskigt att se när någon spyr, äckligt var det! Första gången också. ^^ Nu vet jag att jag klarar av att se spy i alla fall.
klädsel: en svart tröja då mans er axlarna, blå jeans & svarta små klackskor. ^^ Silvrigt hjärthalsband & silver-svarta örhängen.Godnatt

                                            Datum: 2008-02-19 Tid: 22:15:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Nu ska jag läsa lite, sedan sova! Jag kommer nog sova som en stock efter all träning, förhoppningsvis!
Sov gott era små nudlar. ;) Puss&Kram

Kväll

                                            Datum: 2008-02-19 Tid: 21:43:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hey! ;)

Hur är det med er? Själv har jag..ont i hela kroppen! Var på gymmet innan i 3½ timme typ. Nu ska jag rabbla upp allt vi gjorde haha. :P

 1. Använde Orbitrek och "sprang" ca 1 km.
 2. Cyklade på motionscyklen ca 1 km.
 3. Gick på en trampmaskin ca ½ km.
 4. Använde roddmaskinen ca ½ km.
 5. Styrketränade magen & armarna.
 6. Gick på ett danspass 1 timme
 7. Gick på ett MedelPulspass 1 timme.
Fatta att jag har ont i min feta kropp! =) Men, det är underbart att ha tränat, love it! <3

Har återigen suttit i flera timmar med photoshop. ÅÅH vad jag hatar det programmet när inget går som det ska, men ÅÅH vad jag älskar det när det går som det ska! Saken jag gjorde blev, sådär. Inte överdrivet snygg, men bättre än den förra. Enligt mig i alla fall. Får G förhoppningsvis.

Justde, jag fick tillbaka svenskauppsatsen förut. Fick MVG, det trodde jag inte om mig själv. Bra Melinda! =)


En underbar dag!

                                            Datum: 2008-02-19 Tid: 14:30:28 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Dalle (läraren) sa nyss att de som var klara fick gå! Jag var klar, men inte lämnat in, så jag har suttit i några minuter och fixat i ordning excelsaken och nu är den inskickad och klar!

Nu ska jag dra och träna! Det blir rätt många timmar träning idag, vilket för mig är, perfekt!

Hejsvejs! =)

Sista lektionen

                                            Datum: 2008-02-19 Tid: 14:21:12 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej hej :)

Sista lektionen, äntligen! Den längsta dagen går mot sitt slut, och jag längtar tills efter skolan. Då ska jag gå till Friskis&Svettis och både dansa (DANSA!!) och jympa. Ska bli riktigt skojj, och jobbigt. 2 pass på raken...:S
Men jag ska allt visa vad jag går för!

Nu måste jag titta till min Excel-övning!

Bye! <3

Företagsekonomi

                                            Datum: 2008-02-19 Tid: 10:22:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
När man använder datorer på varenda lektion (ja, förutom matte & idrott då..) så bir det lätt att man halkar ut på internet...Skriver lite blogg och tittar på olika prylar! Det är härligt!

Har företagsekonomi nu, it sucks! Har även prov i det på torsdag. Blir till att plugga arslet av sig! Emelie är inte i skolan idag, varför vet jag inte. Men, det är tomt utan henne, det är det faktiskt! =(

Usch jag måste sluta tönta mig så mycket! Jag är, glad för ingenting!? Skrattar och grejjar. Hittade ett hårstrå förut där hela säcken var med.
Ooh, läraren sa nyss att provet kommer vara..lätt? Om man varit med på lektionerna så klarar man det utan att läsa något annat. Men jag vet inte, har jag lyssnat heh? :S
Nåväl, ska plugga ikväll och i morrn kväll. Måste få bra på något prov! =)


image396

Have a nice day! =)

Engelska

                                            Datum: 2008-02-19 Tid: 08:47:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Har engelska nu, jag HATAR engelska. Egentligen borde jag älska det, eftersom det var Mary-Kates favoritämne. Haha, men tyvärr, jag gör inte det! Hatar språk, verkligen! Tycker att det är så otroligt svårt! Inte nog med det, jag har svårt för matte också. Alltså, sägs det inte att om man har problem med språk så kan man matte och tvärtom? Aja, jag är väl ett undantag. Problemet med mig är väl att jag itne kämpar för sådant som jag tycker är svårt och tråkigt. Ger upp och gör något annat onödigt och meningslöst.

Mitt nya citat: Allting är så tråkigt och meningslöst!

Okej, det har jag sagt rätt länge, men det får bli mitt lilla citat.

Btw så spelade jag biljard med Charlotte förut, jag vann! =) Underbart! Fast boll nr 9 fattas, den är borta. :O Hoppas att någon har hittat den nu.

Kram<3

Tisdag

                                            Datum: 2008-02-19 Tid: 08:43:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon :)

En otroligt fin dag idag! Än så länge i alla fall. I morses när jag åkte med mamma till skolan så såg man över Vättern hur solen höll på att gå upp. Det var alldeles rött och orange. Så otroligt underbart!

Har en lång dag idag, den längsta till och med. 08:15 - 15:45. Usch! Fast det är rätt långa raster, så det gör inte så mycket. Efter skolan ska jag...jympa! Haha, har aldrig gjort det innan. Ska stå i ett rum tillsammans med en massa andra på Friskis&Svettis. Ska bli kul! Äntligen har min träning börjat, förhoppningsvis kommer det ge resultat. En sådan som jag, som sitter mycket vid datorn både hemma och i skolan, kan behöva lite träning då och då. Ska träna MINST 3 gånger i veckan.

Har inte fått mitt medlemskort ännu, men kanske får det idag?! Har än så länge bara ett kvitto på att jag är medlem, men de har skrivit fel på det. :P
 Det står: Melind Andersson.
Jag hoppas verkligen att hela mitt namn står på medlemskortet sen!

En grej som jag undrat över ett tag, det är när min tur ska sluta? Jag menar, jag har ju alltid en sådan tur. Jag skiter i allt, men det ordnar sig ändå. Det är väl rätt bra antar jag, men det vore nog bra om det verkligen gick åt helvete någon gång, så jag fattar att jag borde skärpa mig. Det gör jag ju inte nu..För lat!

Kväll

                                            Datum: 2008-02-18 Tid: 21:01:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen! =)

Jag och mamma var ute och gick för en stund sen. Vi gick den berömda "soptipperundan" som är på 3 km ungefär. Den är alldeles lagom, både uppför & nedför. Det känns som om detta varit en nyttig dag, fast ändå inte. Ätit onyttigt, tränat mycket. Kanske ska ändra då, äta NYTTIGT och träna.

Städade Sixtens bur, men har inte orkat gå upp med buren på mitt rum än. Så han står här nere på soffbordet, trevligt när han är med. Slippa vara ensam där uppe i hörnet. :)

Alla vet redan om det, men jag säger det igen, jag ÄLSKAR Björn Gustavsson. Världens roligaste komiker för tillfället haha! Så underbart härlig! =)

Hejsvejs <3

Hem till Midgård

                                            Datum: 2008-02-18 Tid: 15:36:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej =)

Äntligen hemma! Var så sjukt hungrig när jag kom hem så jag bara frossade i mig onyttiga saker. Inte bra det inte, men skit i det. Vad gör det om 20 år liksom? =) (haha, Emelie-citat)
Det känns som om jag har tränat som en jävla idiot idag, fastän jag egentligen inte har det.

Saker jag gjort idag som förknippas med träning:
 • Cyklat till bussen (nedförsbacke i och för sig..)
 • Gått från skolan till F&S
 • Tränat på F&S
 • Gått från F&S till skolan
 • Cyklat hem från bussen
Haha, ni kanske skrattar åt detta. Men det är mycket träning för att vara jag. Så ska det fortsätta, varje måndag framöver.

Har ju även besämt att vi ska träna på Friskis&Svettis på onsdagar efter skolan, men då kom jag på. Sista lektionne på onsdagar är ju idrott, blir det verkligen bra? Aja, struntsamma, man kan ju faktiskt få i idrottskläderna till F&S med tanke på att det inte är långt + att man går i skogen.

Inlägget döpte jag till "Hem till Midgård" för at den DVD-skivan satt i och jag tittar på det just nu. Var aslänge sedan jag såg det, ibland är det skoj! Det är min humor, fast ändå inte. :P

Älskar måndagar, endast 3 lektioner, slappa! Matte, grafisk kommunikation, programhantering.
För några veckor sedan såg vi en film på GK, Die Hard 4. Den såg vi idag också...Vi skulle titta om det fanns mycket smygreklam. ^^ IGEN! Men, bättre än att jobba! =)

Visstfan, (ursäkta för ett långt inlägg) men jag måste ju göra den där GK-saken snart. Usch, hatar inlämningsuppgifter, har ingen fantasi. =( Den är som, bortblåst!


Puss!

Beställt från H&M

                                            Datum: 2008-02-18 Tid: 13:30:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej igen. Min mamma har varit snäll och beställt lite kläder till mig från H&M. Tänkte visa vad det var för grejer! =)

image394


Bland annat det där "setet" eller vad man ska säga. Fast, jag vet inte vilken färg hon valde. Jag kunde inte bestämma mig nämligen, så hon fick välja. Men, hon tyckte bäst om det blåa, så jag antar att det blir det...:Pimage395

Och den gråa skjortan där också. Förhoppningsvis är den rätt lång så man kan ha den tillsammans med ett par leggins. Det blir säkert snyggt! ;)
Lite nya vårsaker! Alltid kul med nya små grejjer. =)

Måndag -skola igen!

                                            Datum: 2008-02-18 Tid: 13:17:13 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejhej :)

Klockan är 13:16 och jag sitter i skolan, har min sista lektion nu. Måndagar är underbara! Endast 1 lektion och en extremt lång rast! Håltimma kanske man ska kalla det. I alla fall, andra måndagar har vi gått ut och ätit eller bara suttit och degat i cafeterian. Idag gick vi till Friskis&Svettis! Det ska vi även göra alla andra måndagar. Det var endast jag och Anton som kämpade idag, Carin & Emelie satt bredvid och, åt frukt och tittade på snygga killar.

Tog inte alls mycket, tyvärr kanske man ska säga. Men, har jag otur så får jag träningsvärk i alla fall. Det tror jag att jag får med tanke på att jag aldrig, ALDRIG tränat! Det senaste året i alla fall. :P

Programhantering är det just nu, tråkigt ämne! Har inte öppnat böckerna än, kommer nog inte göra det heller. ^^ Ska göra klart en inlämningsuppgift, men den gjorde jag klart igår, hemma. ;) Duktigt!!

Bye! ♥

En dag hos Malin!

                                            Datum: 2008-02-17 Tid: 21:24:00 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Hello again. ;)

Redan vid klockan 11 i morse åkte jag ut till Malin i Grevbäck. Har inte varit med henne på väldigt, väldigt länge kom vi fram till när jag väl var där. En massa saker var omgjorda sedan länge som jag inte ens hade sett. Men, jag tycker att vi hade det kul ändå!

Vi började med att spela lite TV-spel, i form av rally. Hmm, jag vann kanske, 1 gång av 10. Aja, jag är inte så nöjd med min insats där, men det var leriga vägar. :P
Sedan satte vi oss framför datorn och tittade på lite roliga Björn Gustavsson-klipp. Skrattade lite, sedan spelade vi Desperate Housewives. Har aldrig sett det på TV innan, men det var helt okej. Påminde rätt mycket om The Sims, fast ändå inte...Haha, hur som helst, det var roligt att laga mat! Först misslyckades jag totalt, men sen så! ;)
Blev så satans hungrig av att spela det där spelet, så efter det gick vi ner och käkade ris emd kyckling! Supergott! =)

Filmtajm! The Holiday. En mycket bra film, mycket lång också...men det gjorde inget! Bland annat så var Kate Winslet med (ni vet hon som spelar Rose i Titanic), Jude Law, Jack Black & Cameron Diaz.

Jag blev så sur i början när jag såg den! Hatar verkligen sådana som är otrogna! Som Amanda sa: Det minsta man kan begära i ett förhållande är väl för fan att man är trogen???

Haha, sen satt vi där och snackade om vilka idioter folk var som låg med andra under tiden de hade ett förhållande. Dra åt helvete med er, jävla slisk!

Haha det var väl det jag ville ha sagt. ;)

Men, dagen var inte slut där. Vi gick sedan upp och grejjade lite i photoshop! Det var riktigt kul faktiskt, i alla fall när det blev bra resultat! Vi gick in på bland  annat www.kobolt.net och tittade lite. Gör det ni med vetja! Ett hett tips ;)

Slut på lovet

                                            Datum: 2008-02-17 Tid: 21:09:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej hej =)

Då var sportlovet slut. Har inte gjort något bra alls det här lovet, haha det har varit skit, om jag ska vara ärlig. Det var bra mycket bättre förra året när jag åkte till Sälen med Cajsa och hennes familj. Det minns jag som igår. Eller i alla fall som förra veckan. ;) Bodde i ett jättemysigt litet hus då som var rött. Haha, hade precis börjat med P-piller då så jag minns att jag hade med mig en liten plastmugg som jag kunde använda när jag skulle svälja den lilla tabletten. Hade inte kommit på att man kunde dricka ur kranen än. ^^
Den veckan var helt underbar. Mycket motion!!! Haha justde, jag hade precis innan haft en saftig maginflusensa som gick över den dagen vi åkte. Var inte riktigt säker på om jag vågade sätta mig i bilen med dålig mage, men det gick fint!

Jag älskar Sälen! Man kommer från tråkigt regn&rusk, upp till höga, snötäckta berg som bara skriker: UNDERBART! Innan, för typ, 3-4 år sedan när jag bara hade åkt slalom 1 gång (i Mullsjö) och såg de där enorma bergen, trodde jag att jag skulle svimma. Jag menar, SHIT vad högt. Men kan väl seriöst inte åka ändå högst upp? Men, det kunde man. :S Fast, efter bara några timmar hade man ju vant sig, och för er som aldrig åkt slalom, GÖR det. Det är en helt underbar känsla när man bara flyyyyger fram där. Sen kraschar man kanske, men det brukar inte göra så ont...bara LITE!

Hmm, haha nu flyger mina tankar bort, långt långt! Men nu, till något mycket positivt! Jag ska till doktorn, nån gång framöver! Jag längtar, jag älskar verkligen sjukhus. Kanske ska jobba där någon gång, älskar lukten & alla de som jobbar där. Nåja, nästan i alla fall. Jag ska i alla fall dit och se vad det är för jäkla fel på mig! Är trött på att vara sjuk typ, 1 gång i månaden! =)Food diary ;)

                                            Datum: 2008-02-14 Tid: 15:24:48 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Matdagbok för dagen:

äh fan jag vågar inte ens skriva ner det :P Det är bara onyttiga saker!! =(

Justde, såg ett avsnitt av OC förut också. Usch vad hemskt det var, började nästan gråta. x) =(

Glad alla hjärtans dag..

                                            Datum: 2008-02-14 Tid: 15:23:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejhej.

Alla <3:s dag idag alltså! Hmm, känns inte riktigt så, men det är lugnt. Min dag började med att jag städade i mitt rum. Bytte sängkläder, dammsög, dammade och rensade i lådor. Så, nu är det förhoppningsvis lite renare. Vet inte hur mycket damm det var under sängen, låg och dammsög där i en halvtimme säkert. :P
Nog om mitt städande!

Jag och Adam gick ut i det fina vädret och fikade lite. Bullar & ballar. ^^, Haha, och varm oboy! Det var gott. =)
Sen hämtade jag datorn och då tittade vi på youtube-klipp utomhus. Det var sådär, man såg lite dåligt :P Den nya trenden, dator utomhus. ;) Nejmen, det vi kollade på var Björn Gustavsson, en skön man! Haha, jag ÄLSKAR honom, min nya favorit-komiker. Like Johan Glans också.

Vilka är era favoriter? =)
HAHAHA :D

                                            Datum: 2008-02-13 Tid: 22:05:47 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
vad är kärlek? när det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka när du fnissar som en liten flicka när man känner något man can't deny when the eagles fly over mountain high när all oro är som bortblåst och försvunnen när simba återvänder i lejonkungen när man bara drar replik för att slippa krångla min pappa är rik vill du hångla? om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut då ser man galen ut det hör egentligen inte hit och höra det är bara en grej man kan göra när jag dansat med elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk jag var kär, hon drack rom när elin sa att jag var den vackraste som finns såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans våga styr som en kapten, våga fall som ett löv våga chansa och se hur det går vad är fegt, vad är mod, what is love? baby don't hurt me, don't hurt me, no more för en afton som doftar lite ymca tack göteborg, ni är kärlek för mig!

Onsdag

                                            Datum: 2008-02-13 Tid: 12:47:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej på er :)

Första gången jag vaknade idag så var klockan runt 04:00. Var sjukt törstig och kissnödig hehe. Men, ville inte väcka hela huset så jag gick inte på toaletten. :P Vatten hämtade jag inte heller haha, för det kändes som om jag skulle spy upp det.

I alla fall, idag har jag cyklat till ICA med min lillebror. Mamma är hemma från jobbet för att hon har ont i magen, så vi handlade åt henne. Samma sak gjorde vi igår, och då mötte vi mormor och våran morbror. Mormor sa: Hejhej, hej.
Haha samma sak hände idag, fast det var inte mormor, det var en gammal dagisfröken hehe, hon bara: Hejhej, hej. Gick där med en fin hund! =)

Har spelat gitarr också! Älskar att spela gitarr, särskilt när det låter bra. ;)

Jomenvisst!

                                            Datum: 2008-02-12 Tid: 18:31:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Alltid när jag bestämmer något, glömmer jag bort det. Igår skrev jag ju att jag ska böra föra MATDAGBOK. Icke gjort idag.

Den kommer här:
Runt 12-tiden - Thé (med alldeles för mycket socker i) och 2 digestivekex.
Runt 15-tiden - En sån där sak som jag visade på bild förut, chokladsak tillsammans med ProViva Active.
Runt 17-tiden - 3 gifflar

Nu ska vi se, usch, dåligt! Fortsätter jag såhär så blir det inget resultat. I morgon skippar jag théet och tar vatten istället. Det borde göra susen. Juste, den där chokladsaken borde inte räknas för den spydde jag upp precis efter. Men, jag tror den hjälper för den gjorde mig mätt som en geting!

I morgon måste jag plugga! + att jag ska till tandläkaren vid 16:10. Ska lägga in plast då, vilket kommer bli underbart! Jag snackade med någon som jobbade där förut, hon blev förtvivlad. :P

Samtalet:
Hon: Men HJÄLP! Har det lossnat? Det måste fixas DIREKT.
Jag: Haha okej, men alltså. SÅ farligt är det faktiskt inte. Jag stör mig bara på gluggen..
Hon: Jomen DET förstår jag. Jag ska se om det finns någon tid redan IDAG.

Haha, tyvärr fanns det ju ingen, men jag ska dit i morrn i alla fall. Får inte ens min egen tandläkare för hon var upptagen. Men det är rätt! Haha, har plasten lossnat ska jag ha ny. ;)Helt underbart

                                            Datum: 2008-02-12 Tid: 18:23:14 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Någonting som är helt underbart är, att gråta. Tycker ni inte det? Man kan känna hur hela kroppen knyter ihop sig och först kommer det nästan inga tårar, sen när det börjat släppa lite i kroppen, då väller de fram. Mer & mer. Det är en skön känsla tycker jag, tömma kroppen på äckliga bakterier och gamla hemska minnen.

Jag tror att det är rätt nyttigt att tömma kroppen ibland. På alla olika sätt! Man kan exempelvis gråta, spy, kissa (^^). Haha nejmen, förlåt för att jag bara skriver om spyor, anorexi och liknande saker. Förstår om det är jobbigt, ska sluta! Men å andra sidan är det min blogg, och jag skriver vad jag vill. ;)

10, 9, 8 och jag försvinner iväg
Jag är finklädd och jag är redo att köra.
7, 6, 5, 4 och jag har omringat dig
Räknar 3, 2, 1 och jag har jättekul!

Allt

                                            Datum: 2008-02-12 Tid: 14:30:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag, jag drömde mig alltid bort. Utan att se det som jag hade.
Jag tog allting för givet då och fast jag hade allt, saknades någonting.
Allt som jag vill ha, det finns här omkring mig, mitt liv är nu idag.
Allt som jag kan ge, känslan inom mig. Varje kort sekund. Betyder allt.
Om man kunde ta vara på, det lilla man har och leva för stunden.
 Jag har funnit mig lycka nu. I att förstå  att allt blir vad du gör det till.
Allt som jag vill ha, det finns här omkring mig. I varje andetag, finns styrkan inom mig.
 I varje litet ögonblick finns hopp och längtan efter allt man drömmer om.

Diet

                                            Datum: 2008-02-12 Tid: 14:18:58 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej allihopa :)

Hur är det med er idag? Själv har jag mått bättre, känner mig lite febrig och förkyld. "/ Sitter just nu i sängen och käkar lite nyttigt. ^^ HOPPAS att det är nyttigt i alla fall.

image392
 Haha, hoppas det funkar. Om inte, har jag slösat
pengar i onödan ;)
image393

=)

Illa

                                            Datum: 2008-02-11 Tid: 19:45:33 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Usch, jag mår illa. Men det hindrar inte mig! ICKE! Så fort mamma & Adam kommer hem ska jag ge mig ut och jogga. Har inte varit utanför dörren idag. Det är ju mindre bra, men snart så! =)

Tur att jag har lov, är fruktansvärt trött.

Jogga

                                            Datum: 2008-02-11 Tid: 16:33:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Ikväll blir det jogging igen! Typ en vecka sedan sist. Sakta går det framåt ;)

Matdagbok

                                            Datum: 2008-02-11 Tid: 16:06:10 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
SJÄLVKLART! Vilken toppenidé! (Okej det är min katt Missan som brukar ha toppenidéer, men den här är great!)

Börja skriva en matdagbok, och vad passar bättre än att skriva det här? I min egna lilla blogg som vem som helst kan läsa. Men, det blir nog bra. Då ska jag inte äta så mycket, för det blir ju pinsamt. ^^

Well, dagbok för idag:

Runt 11-tiden - Thé (med alldeles för mycket socker) och en fullkornsmacka med smör & ost.

Runt 15-tiden - En kladdkakesmet (hahaha vilken underbar måltid)

Ja det där såg ju inget vidare ut. Men blä, inget nyttigt alls! Ska hämta en apelsin!


Anorexia / bulimi

                                            Datum: 2008-02-11 Tid: 16:01:40 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag har kommit på att hur gärna jag än vill, så jag jag INTE få anorexia. Det är för jobbigt och för plågsamt. Visst förtjänar jag att plågas, men ändå. Bulimi är bättre, det kan man dölja mer.

Fick en sida av Anton nyss, som handlar om just anorexia nervosa. Här är lite av det som stod på sidan:

Få dig själv att sluta äta

 • Ät väldigt sakta så kanske maten inte är så intressant mera.
 • Ät med kinesiska pinnar. Då tar det längre tid, och mer kontrollerat.
 • Ät med fel hand.
 • Ät vid en spegel, helst naken, och se hur mycket du vill äta då? 
Alltså det där låter helskumt. Spegel? Aja, det kanske funkar. Vem vet..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SPY  (Hehe här hittade jag något!)

 • Vatten får maten att komma upp lättare! Drick mycket vatten om du tänker äta mycket.
 • Mat som glass kommer upp lätt. Kli gör det inte!
 • Stick två eller tre fingrar (eller en tandborste går bra om du kan få det rätt) i din hals så fort som möjligt, rör lite på dem. Ta INTE ut direkt när du känner att det kommer, för då kommer der inte ut, och det blir svårare att få ut det. Ha fingrarna (tandborsten) i halsen tills det kommer.
 • Om du tar medicin/vitaminer, ta dem när du spytt klart, för annars kan du spy upp dem.
 • Om du spyr upp lite blod, SLUTA GENAST! Det är inte värt att skada sig på det sättet, du kan ju träna eller fasta nästa dag istället.
 •  Spy direkt efter att du har ätit. Efter en timme, och det är den högsta gränsen, bry dig inte ens. Du har redan tagit upp de där kalorierna.
 • Om du har ätit mycket mat är det lättare att spy upp än om du ätit lite mat.
 • Tugga MINST 32 gånger innan du sväljer maten. (men SHIT!)
Det där lät inte lika svårt! :D Aaah vilken underbar dag! =)


Saknar motivation..

                                            Datum: 2008-02-11 Tid: 15:47:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej på er igen!

Jag vill, förlåt, SKA gå ner i vikt. Men, jag har ingen motivation. Jag har insett att det är just motivation man behöver för att klara av saker. Tyvärr saknar jag en inom det mesta. Men hur gör man nu då? Väger runt 55 kg (tänker inte säga exakt) och det är åt helvete för mycket! Är 1.63 m lång (rätt kort, jag vet) och vill såklart vara smal.

Är man smal, orkar man mer säger vi! Men, det borde man ju göra? Feta personer som gått ner i vikt säger ju att de blir MYCKET mer uthålliga och orkar med allt. Jag tror mitt fett är i vägen för mig. Vissa säger till mig: "Du är inte fet."

Men folk, ni snackar skit. Det stämmer inte och det vet ni också. En mage ska inte ha en massa bucklor och benen ska inte ha celluliter. Usch för det.
Men det håller ju inte att gå och spy hela tiden? Det känns helt meningslöst, och det är rätt trist att stå där och hulka. Träna kanske jag ska börja med, och sluta med ÄCKLIGT godis. Men det är ju svårt?!!?!? Vi får se vart detta slutar.

Förhoppingsvis i graven! =)

Ha en bra dag! Pusshej!

Sportlov!

                                            Datum: 2008-02-11 Tid: 13:08:51 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej alla glada. :)

Nu är det SPORTLOV! Men, ingen sport för min del. Jag ska plugga och försöka få en tandläkartid! Är så fucking trött på att plasten bara lossnar hela tiden, denna gången ska den sitta kvar! Annars jävlar! ;)

Sitter här och tuggar på HubbaBubba sour Apple. Fick det nyss av min bror som inte klarar av det. Ilningar i tänderna ni vet. "/

Idag ska jag, hmm, fortsätta med min förbannade filmplansch som ska in den 20 februari. Det går inget vidare om jag ska vara ärlig, har 0 fantasi.

Emelie kommer till mig sen! Vet INTE vad vi ska hitta på, det återstår att se helt enkelt.! =)

Ha en bra dag & lov! :D


Svenska uppsats!

                                            Datum: 2008-02-08 Tid: 10:45:04 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
Snabbt inlägg igen. ;)

Första lektionen idag var svenska. Med andra ord skulle jag skriva klart uppsatsen som jag började med igår. HAHA den söööög. xD Den sämsta historien genom tiderna, på 10 sidor. Stackars lärare och behöva läsa den, menmen, det är deras jobb ju. ;)

HAHA nu skrek Carin utanför: AAAAJ, DET GÖR OOONT!
Haha, alltid lika kul och höra henne skrika i korridoren. ;D

Ikväll ska jag till Jönköping och SOLA. Hoppas att det tar, och att solariet fortfarande är öppet när jag kommer, runt halv 7.
I morgon ska mamma till IKEA och köpa nytt skrivbord till Adam eller något. Jag ska dit också, eller till a6 i alla fall, kolla på Stadium efter något jag kan tänkas behöva. Fick ett presentkort där på 500:-.

image391

;)

Fredag!

                                            Datum: 2008-02-08 Tid: 10:36:02 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej :)

Äntligen är det fredag, sista dagen i skolan innan ett lov! Underbart. I morses kände jag att jag bara ville vara hemma, ligga kvar i sängen och titta på OC. Såg på ett avsnitt igår, skulle egentligen ha sett 2, men jag var helt cp så det var lika bra att sova. Mådde illa, ramlade omkring och ramlade ur sängen ett antal gånger.

Igår var jag ute och sprang.(!!!) Sträckan var ca 3 km, helt lagom för mig (nybörjare). När jag var i 13-14 årsåldern höll jag alltid igång! Sprang, klättrade, red och spelade badminton. Full rulle. ;) Men sen, försvann det. Badminton blev tråkigt, klättringen lades ner, ridningen blev för dyrt och jag blev för slapp. Datorn blev min nya kära vän. Men, dator = ingen kondition!

Nåväl, ska försöka komma igång nu igen. Vill ju inte bli stel och skabbig. Lärde mig igår hur jag andades också! Haha, låter typ: HEEEEEEEEEEEEEEE, HUUU, HEEEEEEEEEEEEE, HUU. Aslånga andetag först, sen håller jag andan och sen andas jag ut lite. Hmmm! Aja! =)

More inlägg comes!

Engelskaläsning..

                                            Datum: 2008-02-07 Tid: 17:52:30 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
image390

Nu ska jag läsa engelska! Ska läsa typ 100 sidor tills i morgon, hejsvejs! =)

P.s. Lite läskig bild på hunden där, lille Wellington. =(

Krull

                                            Datum: 2008-02-07 Tid: 17:44:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image384


Haha lägg märke till lilla Charlotte bakom. =) Så söt så! :)


image385Seriöst, jag ser ut som en häxa! Men, det var vackert ;) VAR! =)image386
Underbara bilder! =) From min mobil, inte världens bästa kvalité kanske..."/ Menmen, det funkar!

image387
Och såklart lilla Anton, som kommer bli emo ikväll eftersom jag är bättre än honom på allt. ;) Hoppas du förstod att det var ett skämt lille Anton! =)

Det var lite bilder det! =)

Hatar mina tänder

                                            Datum: 2008-02-07 Tid: 17:22:34 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag kan ju lika gärna äta en massa hårda saker nu som sabbar mina fula tänder. All plast åker bort såfort jag käkar något opassande. Sist var det en MJUK godis som förstörde min "fina" tandrad. ^^

image383
På lovet ska jag fylla på mina tänder så att de blir perfekta! Vill veta hur det känns, bara för ett litet ögonblick, hur det känns att ha en perfekt mun. =) Min biggest dream! Har ALLTID haft fula, gula tänder som typ, skrämmer bort folk. Usch, inget kul alls. Just nu har jag en gigantisk glugg mellan tänderna så att jag kan trycka in lillfingret emellan. :'( Det är INTE kul!


Nån mer som har problem med sina tänder? Eller har alla andra perfekta kanske? =(
Haha, justde, jag, Anton, Emelie och Charlotte var inne på toaletten förut och fluffade till håret på varandra. ^^ Har lite fagra bilder på det som jag nog lägger in senare. De är nog rätt mörka, men det kanske syns lite! =) Titta in senare! =)

Jag följer varje steg han tar...

                                            Datum: 2008-02-07 Tid: 17:17:16 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen! =)

Är hemma nu efter en lååååång skoldag. Varje dag i skolan börjar med att jag smiter in på toaletten och sminkar mig. I morses när jag gick dit var Emelie redan där. Så har det typ, alltid varit. Men eftersom hon är borta rätt mycket nu för tiden så är det inte så vanligt länge. "/

Jag fick låna lite smink av henne! Sådant där bronze puder. Underbart, men jag tror jag blev lite orange. Haha, skitsamma, färg är bra & underbart! =) Älskar det...

ProveN idag gick, sådär. Jag får nog i alla fall G på naturkunskapen, det gick rätt bra. Skrivkramp! Svenskan, som var en uppsats, ska vi fortsätta med på lektionen i morgon. Det är inom temat "Skräck" och är, enligt mig, rätt svårt. Visst, min fantasi är juvlig, men jag är ändå mer för deckare, kriminalromaner och sådant där. När galna människor styckmördar varandra. ^^ Det tycker jag är roligt att läsa, antagligen för att det är så spännande att få reda på vem det är!

Nu är det redan 3 dagar sen jag fyllde år. Jösses, det är bara några månader kvar tills jag är 18, om man ser det så. :P ^^, Då ska jag skaffa körkort & dricka sprit och röka :D Lääääängtar! <3<3Lost!

                                            Datum: 2008-02-07 Tid: 15:29:47 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Igår var det lost! Hoppas att ni inte missade att titta på det. Säsong 4 börjar inte förrän nästa onsdag i och för sig, men igår var det en liten tillbakablick på vad som hänt, redan från början! Det var nog bra att ha ett sådant program, man hade glömt lite! Men, det är ju ingen konstigt direkt, det händer ju saker HELA tiden. Nästan jobbigt att se på det.

För bara någon månad sen hade jag ALDRIG sett på OC, men nu är det ju inte så längre. Nu är jag inne på säsong 2 där, och jag kan inte bestämma mig för om OC eller Lost är bäst! Vad tycker ni? Alltså visst, det är 2 HELT olika sorters program (serier) men ändå. Alla frågar ju hela tiden: OC eller LOST? :P Kan ju bero på att de sänds samtidigt. ^^,

Det finns en låt som har blivit min absoluta favoritlåt. Det är Little Girl med Enrique Iglesias. HAH, tyck att han är töntig ni, men han är rätt bra. Han kanske inte kan sjunga i verkligheten, men på skiva låter det ju bra i alla fall. =) Jag skulle vilja höra honom live faktiskt! =) Vad underbart!

See you later... ;)

Torsdag

                                            Datum: 2008-02-07 Tid: 15:22:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej :)

Första inlägget idag och faktiskt första gången jag har igång datorn! Inte illa för att vara mig. ;) Men, jag har haft matte, företagsekonomi, naturkunskap (prov!) och svenska (prov!). Nu har jag min sista lektion, resurstid. Helt onödigt egentligen, kan ju lika gärna göra allt hemma.

Idag när jag kommer hem ska jag läsa klart engelska-boken som jag knappt har börjat i! Sen ska jag äta godis som jag har kvar sedan igår! Är verkligen beroende av godis, så himla gott är det. Får typ, panik om jag inte får socker!!! Det är icke bra! "/

Har precis valt kurser inför årkurs 2 och estetisk verksamhet. Jag valde
image381
Detta valde jag. ;P Hoppas på det bästa! Undrar vad bashantering är för något. :S

image382

Håll med om att det verkar coolt att kunna lite japanska! =) Det ska jag läsa, och lära mig! Eller i alla fall försöka. ;)

Nästan kväll

                                            Datum: 2008-02-06 Tid: 17:33:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Nu är nästan den här dagen över, men än är den inte slut! Sitter hemma nu och har rysligt ont i låren. Antagligen kommer jag i morgon att ha ont i alla övriga kroppsdelar också. "/  Hade nämligen idrott idag (:P) och det var, seriöst, den jobbigaste gympalektionen jag NÅGONSIN haft under mina skolår. Till och med jobbigare än alla vidriga konditionstest. Vad vi gjorde? Typ kickboxning. Usch vad jobbigt det var. Stod och sparkade och boxade och en massa saker. I slutet skulle vi träna nack/hals-musklerna. Då låg vi på golvet med huvudet ovanför marken, jag kommer nog inte kunna röra mig i morrn. x)

Det är ju nästan pinsamt, han som ledde lektionen sa att det inte ens var hälften så jobbigt som när han gjorde det med sin grupp. ^^ Jag ska börja träna! Friskis&Svettis, jogga & använda vibratone. ;) Det MÅSTE ge resultat! Annars vet jag inte vad jag gör! :P

Åkte in till stan efter skolan (börjar bli eom en vana) eftersom jag skulle träffa Cajsa & Andreas (som vanligt) men han dök inte upp! Konstigt va!!?!?!? Usch, jag stör mig så jävligt! Hatar'n utan att ens ha träffat aset! :P

Har ett prov i morgon, naturkunskap. Det kommer nog gå sådääääär, har pluggat rätt lite. Men, gymnasienivån är svår vill jag lova. :P I alla fall för mig. ^^,

JUSTDE, jag snackade med engelskaläraren idag angående mitt betyg. ^^ Hehe, det svåra var att förstå vad hon sa, eller egentligen inte, men det jobbiga var att jag inte kan prata. Jag bara: "okey", "yeah" och sådana ord. Underbart?

Hon sa i alla fall åt mig att jag hade kasst självförtroende och att jag skulle bättra det genom att snacka mycket med Anton på lektionerna så att jag lärde mig. ^^ Usch!

Kramhej <3

Det är över nu

                                            Datum: 2008-02-06 Tid: 07:58:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Det är över nu men jag kommer ihåg alla dagar med dig


Onsdag

                                            Datum: 2008-02-06 Tid: 07:56:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon :)

Sitter i datarummet Pippin och funderar över när jag har min första lektion. 08:20 tror jag att det är, men ska kolla för säkerhets skull! Går en ganska kort dag idag (tack och lov), har engelska, matte, naturkunskap och idrott. Har jag missat nått kanske?!

Efter skolan ska jag in till Skövde tror jag, Cajsa kanske ska möta den där Andreas nu äntligen!! Om han nu kommer, så ska jag se vad han är för en! ;)

Idag på morgonen skulle Anton till tandläkaren, så han kommer senare! Han kanske ska skaffa räls, och jag med! :S Men, bara på underraden i så fall! Det gör säker jätteont, men lite smärta får man allt tåla...Tänderna blir ju fina i alla fall. Det är verkligen ingen idé att jag har räls på "överraden" (heter det så?:P) för där skulle det inte göra någon skillnad ändå. Tänderna är SJUKT små, så det skulle bara se cp ut. Men, det finns plast, och porsLIN!! =) Det ska jag skaffa någon gång, när mina tänder vuxit klart. ;P

Kram

Gina Tricot och H&M

                                            Datum: 2008-02-05 Tid: 18:08:58 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag känner för att åka till Skövde och köpa smycken! =) ;P

Svara!

                                            Datum: 2008-02-05 Tid: 18:07:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
1. Vad heter jag?
 2. Har vi haft sex?
3. Dricker jag alkohol?
4. Röker jag?
 5. Skulle du stå ut att bo med mig i två år?
6. Skriv en mening där mitt namn är med
7. Tycker du att jag har bra musiksmak?
8. Har vi samma humor?
9. Skulle du våga dela säng med mig?
10. Vad är jag bra på?
11. Vilket yrke skulle passa mig?
12. Min sämsta egenskap?
13. Är jag självisk?
14. Hur luktar jag?
15. Har jag gjort något bra för dig?
16. Vilket/vilka uttryck använder jag ofta?
17. Vad gjorde jag bra första gången vi sågs?

Ice Ice Baby

                                            Datum: 2008-02-05 Tid: 16:34:53 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Haha, har verkligen blivit en av mina favoritlåtar! Grymt härlig rytm är det :D Man vill bara upp och dansa!

Påkörd av av lastbil

                                            Datum: 2008-02-05 Tid: 16:21:55 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen =)

Förut när jag gick från skolan till busshållsplatsen så gick jag över stora vägen som vanligt. Det kom fullt med bilar men framför allt lastbilar & bussar. Har ni någonsin tänkt på hur skönt det egentligen är att bli påkörd av en lastbil? Alltså, jag undrar om man dör direkt? Eller är det smärtsamt? :S Haha, värt och tänka på det där. ;)

Nu ska jag skicka in Företagsekonomiuppgiften! =]

Företagsekonomi

                                            Datum: 2008-02-05 Tid: 09:58:56 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej igen!

Har lektion nu igen! Haha, då passar jag på att skriva blogg. ^^

Företagsekonomi är det som gäller! Jag har fått ett ord "verkshöjd" som jag ska förklara för klassen. UTAN ordet "verkshöjd" med i meningarna. :P Har INGEN aning om vad ordet betyder, så jag använder wikipedia. ^^,

Den här lektionen ska jag faktiskt inte jobba med Fek, utan med svenska! Ska skriva klart en liten skräcknovell som jag sedan ska läsa upp inför klassen! Piiinsamt! Usch, hatar att redovisa saker muntligt! Skriftligt också för den delen.
Have e nice day! ;D


image379

Tisdag

                                            Datum: 2008-02-05 Tid: 08:41:51 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon :)

Engelska är min första lektion idag. Usch, idag är det en riktigt lång tråkdag! Hatar tisdagar! Men, inte mer än vad jag hatar torsdagar. Idag har vi bara  långa raster, rätt skönt, men hellre  sluta tidigt än att sitta och tråka i skolan!  Men, jag har med lite pengar, så på rasterna idag blir det thé & macka. =) Mumsigt!

Kan verkligen INTE koncentrera mig på våra lektioner, alla pratar äckligt mycket hela tiden. I och för sig sitter inte jag och håller käften heller, men jag snackar inte överdrivet mycket.

Nästa vecka är det sportlov! Egentligen skulle vi ha åkt upp till Sälen, men det blir inte av. Pappa åker nämligen dit nu i veckan med sitt jobb, d.v.s. att vi inte kan åka dit. "/ Men, vi kanske ska åka dit lite senare, haha bo i en husvagn! Billigt, men kanske kallt? Nej, förhoppningsvis finns det värme! =]

Fick mer presenter igår förresten! Mamma, pappa & Adam kom in på eftermiddagen och sjöng. Där satt jag i sängen med datorn och lyssnade på Björn Rosenströms: Het! Lite pinsamt, men aja. Jag fick ett linne (svart-vitt randigt från H&M) ett presentkort från Stadium, chokladhjärtan & 500 kr. Bra presenter! Fick 2100 kr sammanlagt! =) Det ska jag bland annat köpa mig ett medlemskort för på Friskis&Svettis.

Ha en fin dag! =)

Hemma

                                            Datum: 2008-02-04 Tid: 16:51:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Slutade 14:30 idag. En riktigt skön, slapp dag! Känns bra nu när jag fyller år, då ska man inte behöva arbeta. ;)
Tog 4:an in till stan efteråt och mötte upp Cajsa vid Sandtorget. Bussen hem till Hjo skulle ändå inte gå förrän 15:25, så då kunde jag lika gärna ta direktbussen som gick ifrån rese ännu tidigare.

Cajsa håller fortfarande på med den där Andreas från Tibro hehe, undrar hur det kommer gå egentligen! Helt ärligt, har jag ingen aning! Men på något vis hoppas jag att det blir dom 2, de är säkert söta tillsammans. ;)<3

Mamma kommer snart hem tror jag, då ska vi göra Tacos, världens godaste, nästan ;) Har inte ätit det på ett tag nu, så det är verkligen på tiden!

Sms

                                            Datum: 2008-02-04 Tid: 13:39:45 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Tänkte bara att jag måste informera om detta!

Förut  när vi hade grafisk kommunikation så fick jag plötsligt ett sms! Woooow :D Sms:et var från mitt ex, som jag inte är världens bästa vän med...

"Hej hur är det med dig?"
"Hej, jo det är bra. Sj? Jag trodde inte att du ville ha med mig att göra?"
"Jag mår bra jag med, det är nog en fråga som vi båda ska svara på. Men jag tycker att det ska vara synd att vi är ovänner, efter allt vi har gjort."
"Ja det är synd."
"Så vad säger du, ska vi kunna vara snälla å trevliga mot varann. Inte håna eller ljuga, så kommer nog allt kännas bättre."
"Absolut, det blir bra."
"Bra nu känns det kanon :) jag hoppas att jag inte stör dig i nått bara hehe"
"Minns du att jag fyller 17 idag?"
"Ja det är ju den 4 idag så, man får ju gratulera :D kram, va ju en bra dag att bli vänner på."

Haha, det var det lilla snacket, jag känner mig lite kort. :P Menmen.

Programhantering

                                            Datum: 2008-02-04 Tid: 13:30:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej =)

Har min sista lektion nu, programhantering. Det är, inte roligt. Håller på med excel för tillfället, fattar inte mycket. Men, det kanske beror på att jag stör mig så otroligt mycket på det äckliga tuggummit jag har i munnen.

Jag, Anton & Carin gick, som jag sa tidigare, till Thai House på lunchrasten. Restaurangen låg i ett skabbigt gammalt lägenhetshus, men det var faktiskt jättemysigt där inne. Carin hade innan varnat mig för att killarna där inne flirtar gärnet, och det gjorde de. Usch! Jag stod och skulle ta lite läsk, då kom det en röd/lila-hårig liten kines där och gav mig ett glas. En kåt liten jävel. ;) Haha, nejdå.

Maten där var god, men mättande. Åt ris, friterad kyckling, sötsur sås, melon, gurka & bröd. =]

Precis när programhantering hade börjat så säger en kille i klassen: MELINDA FYLLER ÅR IDAG, SKA VI INTE SJUNGA FÖR HENNE??? =)

Jösses vad pinsamt. Jag satt på min lilla stol och skämdes, alla andra stod och sjöng. Men, det var ganska mysigt och framför allt jättevacker sång! Haha =)

Hör av mig senare igen! =)

Stanna eller gå?

                                            Datum: 2008-02-04 Tid: 13:21:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
10 tecken ? Ska du stanna eller gå?

Stanna om
- ni lär av era misstag. Uppbrotten leder till positiva förändringar.
- båda har viljan att få förhållandet att fungera.
- ni har nya strategier för hur relationen ska fungera.
- ni har en öppen dialog om era känslor, behov och föreställningar om den andra.
- ni är båda beredda på att syna era egna beteenden och ge efter i vissa situationer.

Men gå om
- viljan att förändra förhållandet är ensidig.
- det inte finns någon diskussion om framtiden; om helger, semestrar, livet som familj.
- ni gör slut, om och om igen, orsakerna är alltid desamma.
- det negativa i förhållandet överväger det positiva.
- ni återvänder av fel anledningar, som bekräftelse eller rädsla för att vara ensam.

Hittade detta på aftonbladet.se hehe. Kul ^^ Tänk på det lite ni ;)

Thai House

                                            Datum: 2008-02-04 Tid: 09:44:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
På matrasten sen så ska jag, Anton & Carin kila iväg till Thai House och käka lite gottit! =)
Har aldrig varit där, men det är säkert bra :D

image377

=)

Mer Olsen

                                            Datum: 2008-02-04 Tid: 09:20:19 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image376

Haha, jag har rätt tråkigt nu, då kommer en massa fiiina bilder på Olsen Twins. ^^ Haha like it or not. ;)

Olsen <3

                                            Datum: 2008-02-04 Tid: 09:18:08 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image375

Jag ska nog skaffa sådana där snygga strumpor! Nån dag. ^^
MK är verkligen känd för sina snygga kläder, men ibland tycker jag allt att det går lite över styr, men detta var snyggt! =) 

Rivmärken

                                            Datum: 2008-02-04 Tid: 09:15:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
I helgen såg jag hur jäkla mycket rivmärken jag har på hela min kropp. Har ett jättestor och långt precis under armhålan som sträcker sig till naveln ungefär. Sedan en massa små på armarna och händerna, vad kan det vara? Lite läskigt ju. :S

Måndag -Födelsedag!

                                            Datum: 2008-02-04 Tid: 09:12:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon i stugan! =)

Har precis fått reda på resultatet på matteprovet, fick G. Var helt säker på att jag inte skulle bli godkänd, men det var ju bra då! Jag är nöjd. =)

Har knappt sovit nått i natt på grund av att jag varit lite kissnödig, ^^ Jobbigt är det! Men, sov från 1-6 ungefär, det får väl duga. Idag, är det min födelsedag. 17 år gammal, usch! Haha, men ändå! Det är bara 1 år kvar till körkortet nu, underbart.

Fredrik (matteläraren) skulle ge igenom provet nu för det var 7 st som inte blev godkända, men jag ville inte sitta där och lyssna på tråkig matte. Satte mig vid min kära dator istället, jag älskar den. <3

Kollage

                                            Datum: 2008-02-03 Tid: 20:25:18 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image374

<3

Mary-Kate Olsen

                                            Datum: 2008-02-03 Tid: 20:11:14 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image373

Hittade en helt UNDERBAR bild på skins.be. När man först loggar in på sidan får man en shock typ (på grund av en massa nakna tjejer m.m.) mendet finns normala bilder också, som denna! ;) Haha!

Mitt mål är att se ut som Mary-Kate, i alla fall liiiite lik. =)

Har precis ätit kvällsmat som bestod av lite överbliven smörgåstårta. Jättegott! =) De andra år korv i bröd. ^^
Missan är verkligen jätteslapp idag! Hon bara ligger och sover på min röda kontorsstol, den måste vara helt fantastisk!

Söndag

                                            Datum: 2008-02-03 Tid: 19:01:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hejhej =)

Nu var helgen slut, trist! En lång skolvecka väntar med bland annat ett prov i Naturkunskap, kemi. Hmm...usch! Måste börja läsa om det snart känner jag! Om jag nu vill ha godkänt. Men, det behöver jag faktiskt nu efter fredagens förlust hehe. Tror, eller är faktiskt nästan helt säker på, att jag kommer få IG på matteprovet. Men, whatever, det VAR svårt.

Har inte gjort alls mycket idag. Sebastian har varit här, vi har köpt godis (som vanligt), gått en ganska kort promenad, tittat på flera avsnitt av OC, ätit kladdkaka (utan grädde!!) och bara slappat!

Har en äcklig finne på axeln! Haha, hur går det till? Har aldrig haft det innan. Men, det är bättre än att få dem i ansiktet!

Nu ska jag göra något nyttigt, eller bara fortsätta slappa! ^^

Ha en fin kväll! <3

Förkyld

                                            Datum: 2008-02-02 Tid: 15:00:30 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Usch, blev riktigt snorig av att stå och baka förut. Jag vet, det låter verkligen fräscht, men tyvärr sant. Sitter i sängen nu och snorar hehe. Ska väl snart sminka mig lite extra och kanske städa upp lite här, om jag orkar.

Lyssnar på "Gimme Gimme Gimme" av Abba. Haha, den är riktigt bra! Abba är förövrigt en ganska bra grupp, eller var om man ska säga så.
Missan ligger och snarkar på min stol borta i rummet. Gullig är hon! =)

image372


Det snöar verkligen mycket här! Gör det det där ni bor också? Jag tror tyvärr att allt kommer försvinna alldeles snart! Det är ju inte så kallt, kanske -1 bara. Jag hoppas på fint väder på måndag i alla fall! Då fyller jag 17! =)

Kram<3

Kladdkakebak!

                                            Datum: 2008-02-02 Tid: 14:14:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Äntligen var jag klar med alla 4 kladdkakorna! Jag hade olika formar till allihop så jag tror att endast 1 blev riktigt bra. Det var ju lite synd, men aja! Det kommer ju finnas smörgåstårta också faktiskt!

Dagens klädsel idag består av:
 •  ett par mönstrade, svarta strumpbyxor
 •  ett par kosta shorts i fuskskinn från Gina Tricot
 •  Linne med diamanter på
 • Svart -och rosa randig cardigan (typ) från Stadium
Har tyvärr ingen bild på mig, men ni kan ju föreställa er själva. ;)

Här kommer en smaskig bild på en kladdkaka istället! =)

image371

Ha en bra dag! <3


 

Lördag

                                            Datum: 2008-02-02 Tid: 10:51:10 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
God morgon :)

Hur är det med er idag? Med mig är det, än så länge bra, som vanligt. Vaknade runt 9 och har sedan dess hunnit duscha, snacka med Sebbe i telefon och ätit frukost.

Idag är det släktkalas runt kl 17:00. Vet inte om jag ser fram emot det eller inte, men jag får förhoppningsvis lite presenter. =)

Justde, haha, jag satt och tänkte på en mening som Olle i min klass sa för några veckor sen. Det var när vi skulle ha prov i TMS, han satt bakom mig och Anton. Sen plötsligt sa han:

- Ooh, Anton, Björn Borg kalsonger? ;)
- Mmm, sa Anton.
- Och Melindaaaa, du tycks inte ha några trosor alls?! =)

Det lät så roligt när han sa det så jag höll på att garva ihjäl mig. x)
Aja, det var mitt lilla morgonskämt det, ;)
Nu ska jag göra mig i ordning och sedan baka kladdkakor. Mums! =)

Ha en finfin dag =DKväll

                                            Datum: 2008-02-01 Tid: 23:02:49 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag är trött som snor!

Funderar på om jag ska se ett OC avsnitt, men jag tror jag lägger mig och sover istället. Det skulle vara riktigt skönt faktiskt.

En underbar bild på Mary-Kate får avsluta den här tråkiga och meningslösa dagen:


image370

Godnatt på er små busfrö ;) <3

Nya avsnitt av Hjälp!

                                            Datum: 2008-02-01 Tid: 22:24:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Hej igen.

Melinda heter jag, för er som glömt det eftersom jag knappt skrivit något på sista tiden. Anledningen till att det varit en dålig uppdatering är att bloggen har sett så fruktansvärt tråkig och meningslös ut, och då vill jag VERKLIGEN inte skriva något. Varken jag eller bloggen mår bra av det, inläggen blir tråkiga. :P

Men, nu är jag tillbaka med mina konstiga tankar och påståenden. ^^ Grattis!

Idag, eller ska jag säga ikväll, är den första kvällen på länge som jag faktiskt är HEMMA. Har tillbringat alla andra fredagar 7 mil söder om Hjo de senaste kvällarna, nämligen i Jönköping. Men inte idag. Anledningen? Jag ska ha kalas i morrn...
Ska baka 3 kladdkakor och dekorera smörgåstårtor, roligt va?! Haha, kanske inte, men gott!

Eftersom min moster fyller år dagen innan mig, ska vi i år ha kalaset tillsammans. Hon blir 36 och jag 17. Vi ska vara där! Dels är det mycket större + att det finns mer att göra där. Kanske köra lite Guitar Hero? Who knows. ^^

I alla fall, detta blir ingen Sebastian-fri helg tack och lov, utan han kommer till mig senare på kvällen och sover över. Med andra ord kommer vi bara vara i Hjo i helgen. Nästa helg får väl bli nere i Jkpg då! Vi ska tydligen sola på något solarium som var väldigt bra! Härligt. =)


Nu måste jag ändra lite mer i bloggen. Ett stort minus är att det tar en sån tid innan allt ändras!


Justde, de sände nya avsnitt av programmet Hjälp!, idag. Alltså, alla roliga komiker och så är med där, men det är egentligen inte så roligt har jag kommit fram till.

Johan Glans (=])
Johan Rheborg
Annika Andersson
Felix Herngren
+ fler!

Tyvärr är det inte så kul som jag vill att det ska va!

Fredag kväll

                                            Datum: 2008-02-01 Tid: 19:10:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej på er. =)

Som ni ser har jag ändrat bloggen lite nu, äntligen! Har suttit hela dagen känns det som, eller i alla fall 3 timmar. Men det tycker jag är länge! Börjar få ont i ryggen av att sitta här i sängen. ^^

Försöker byta färg på "kommentar-texten" men kommer inte ihåg hur man gör! Nån som vet? Vad tycks förresten? :P Eller, svara inte haha, men jag är nöjd i alla fall. =)

Ha en fin kväll. =)