Sex hit, sex dit..

                                            Datum: 2008-02-25 Tid: 19:35:17 Kategori: Blandat
Hej igen.

Måste bara få ur mig en grej. Det finns en tjej här på blogg.se (SaraMus) som skrev väldigt mycket om sitt sexliv på bloggen innan. Men, nu får hon inte det längre eftersom en annan tjej påstod att hon spammade blogg.se när hon skrev olika inlägg hela tiden. Särskilt då om sex?!

Men alltså, hon har många läsare, och det är ju inte konstigt. Jag menar, folk VILL ju läsa om sex, hellre sex än om mode (tror jag!) eller hur är det? Jag tycker inte att andra läsare ska få förstöra det genom att de är avundsjuka m.m. Tycker ni?

Jag är UPPRÖRD, eller nej det är jag inte (:P) men jag tycker ändå att folk ska ha rätt att skriva vad de vill. Bara de inte kränker någon annan eller något allvarligt. I och för sig tycker jag att det är kul att läsa skit om andra, men man måste ju tänka lite. Jag brukar nästan ALLTID snacka skit om någon, här eller på bilddagboken, men jag brukar inte skriva namnet, bara vad jag tycker är störande med den personen! Förhoppningsvis listar personen i fråga ut att det är den. ^^

Haha tänk på detta ni! Eller, gillar ni kanske inte att läsa om andras sexliv? ;)
1 kommentarer                                                                                                                    
  Sara

klart som fan gör jag det, för lite av det.

2008-10-23 l 06:01:19
Blogg/hemsida: http://sillysara.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: