Det finns alltid något negativt..

                                            Datum: 2010-06-15 Tid: 13:06:19 Kategori: Vardagslyx
Idag är jag inte sådär jätteglad. Nordea och Försäkringskassan dampar om man säger så. Jag förstår inte varför jag aldrig kan logga in med e-legitimation? Det ska alltid krångla. Just nu sitter jag i telefonkö till försäkringskassan för att höra när föräldrapenningen kommer. Jag har plats 352, haha jösses! ;D Fick ett litet brev på posten idag om att jag från och med den här månaden får barnbidrag, det är ju kanonbra. Dock har jag inte fått någon info alls om föräldrapenningen.. något som stör mig!

Hur som helst. Jag var ute på en promenad med lillan tidigare idag, det är ju så fint väder! I alla fall ibland. Nu har det börjat blåsa ser jag, tur att vi hann gå ut innan. :) Gick ner till Vättern en sväng och även förbi Vete & Råg där jag köpte en kanelkrans. Den var smarrig. Det var lite omständigt att få in vagnen genom dörren, men det var lättare än jag trodde. Jag vågar (vill) absolut inte lämna barnvagnen med Julia i utanför cafét. Tänk om någon skulle ta henne.. :S

Nu har jag plats 114 i kön, jippi..

Mamma är hemma idag med eftersom hon är lite sjuk. Rätt skönt eftersom jag då får hjälp med Julia, även om där inte finns så mycket att göra när hon ändå sover. :)

Nu ska jag bara vänta in att de svarar, sen ska jag höra mig för! :D
Pusspuss
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: