Saknar motivation..

                                            Datum: 2008-02-11 Tid: 15:47:59 Kategori: Blandat
Hej på er igen!

Jag vill, förlåt, SKA gå ner i vikt. Men, jag har ingen motivation. Jag har insett att det är just motivation man behöver för att klara av saker. Tyvärr saknar jag en inom det mesta. Men hur gör man nu då? Väger runt 55 kg (tänker inte säga exakt) och det är åt helvete för mycket! Är 1.63 m lång (rätt kort, jag vet) och vill såklart vara smal.

Är man smal, orkar man mer säger vi! Men, det borde man ju göra? Feta personer som gått ner i vikt säger ju att de blir MYCKET mer uthålliga och orkar med allt. Jag tror mitt fett är i vägen för mig. Vissa säger till mig: "Du är inte fet."

Men folk, ni snackar skit. Det stämmer inte och det vet ni också. En mage ska inte ha en massa bucklor och benen ska inte ha celluliter. Usch för det.
Men det håller ju inte att gå och spy hela tiden? Det känns helt meningslöst, och det är rätt trist att stå där och hulka. Träna kanske jag ska börja med, och sluta med ÄCKLIGT godis. Men det är ju svårt?!!?!? Vi får se vart detta slutar.

Förhoppingsvis i graven! =)

Ha en bra dag! Pusshej!
1 kommentarer                                                                                                                    
  Anonym

MELINDA DU HAR INGA CELLUITER!!!!!!!!!!!

2008-02-11 l 21:57:44
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: