Tisdag

                                            Datum: 2008-02-19 Tid: 08:43:22 Kategori: Blandat
God morgon :)

En otroligt fin dag idag! Än så länge i alla fall. I morses när jag åkte med mamma till skolan så såg man över Vättern hur solen höll på att gå upp. Det var alldeles rött och orange. Så otroligt underbart!

Har en lång dag idag, den längsta till och med. 08:15 - 15:45. Usch! Fast det är rätt långa raster, så det gör inte så mycket. Efter skolan ska jag...jympa! Haha, har aldrig gjort det innan. Ska stå i ett rum tillsammans med en massa andra på Friskis&Svettis. Ska bli kul! Äntligen har min träning börjat, förhoppningsvis kommer det ge resultat. En sådan som jag, som sitter mycket vid datorn både hemma och i skolan, kan behöva lite träning då och då. Ska träna MINST 3 gånger i veckan.

Har inte fått mitt medlemskort ännu, men kanske får det idag?! Har än så länge bara ett kvitto på att jag är medlem, men de har skrivit fel på det. :P
 Det står: Melind Andersson.
Jag hoppas verkligen att hela mitt namn står på medlemskortet sen!

En grej som jag undrat över ett tag, det är när min tur ska sluta? Jag menar, jag har ju alltid en sådan tur. Jag skiter i allt, men det ordnar sig ändå. Det är väl rätt bra antar jag, men det vore nog bra om det verkligen gick åt helvete någon gång, så jag fattar att jag borde skärpa mig. Det gör jag ju inte nu..För lat!

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: