CP

                                            Datum: 2008-02-28 Tid: 17:49:54 Kategori: Blandat
Hejhej.

Tog 15:55 bussen hem idag, sent som vanligt. ^^


En sak som stör mig så förbaskat är, människor som inte kan stå stilla. Det är en speciell kille som alltid, nästan alltid i alla fall, åker med samma buss som mig hem. Han kan inte stå still. Först går han i en rask takt till själva busskuren, han står still i kanske, högst 10 sekunder, sedan går han 40 m bort från busskuren igen. Han återvänder, och samma sak händer 3 gånger till. Idag har jag varit på ett grovt dåligt humör och inte pallat jobbiga människor. Jag stod där vid busshållsplatsen för mig själv och slog vad om att om 5 sek skulle han röra sig och gå igen. Jag hade rätt..

Fick tillbaka mitt engelskaprov igår också, jag kanske redan har sagt det, men jag fick ett G, ett SKETET G. Hatar engelska och allt det för med sig, problem. Alltså, endel är asduktiga, varför är inte jag det? JO, för att jag alltid har haft sugiga lärare. Då tänker man: Kan de inte bara dö, och gå ut här ifrån?? Gå och sug av något...




0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: