Lost

                                            Datum: 2008-02-20 Tid: 19:58:27 Kategori: Blandat
Hej igen!

Lost idag igen då. Cajsa berättade i och för sig i bussen häromdan vad som händer, ungefär. ^^ Men shit the same, kul att se ändå!

Har prov i morrn. ._. Helt underbart, företagsekonomi. Jag tycker om det ämnet....INTE! Däremot gillar jag naturkunskap, det är underbart. Vi började med rymden idag vilket jag tycker är, kul och rätt intressant. Fast jag tror att jag TROR att jag gillar det mer än vad jag faktiskt gör.

Spaghetti och köttfärsås till kvällsmat, gott! =)

Idag var jag och Anton uppe i skyskrapan i Skövde, utsikt med andra ord! Usch, fy & blä vad det är fult i Skövde. Gillar den staden faktiskt, men det är väl mest för att de flesta affärerna finns där. Men nu, gillar jag den mindre. SÅ tråkigt, grått & alldeles för mycket byggnader. Ingen sjö som Vättern (<3) och en massa andra fel. Nåväl, jag överlever, och förhoppningsvis gör Skövde det med!

Vill man gå ner i vikt så har jag det bästa knepet genom tiderna! Haha, tro det eller icke! ;) Knepet för att kunna motstå allt det goda är att du ska tänka på dumma grejer du har gjort i ditt liv, att du inte FÖRTJÄNAR något gott. Det fungerar faktiskt. Har man gjort något mycket, MYCKET dumt, som endel har, och man verkligen ångrar sig något så grymt mycket, då går det. Tänk på den eller det som du plågade eller vad du nu gjorde. Jag lovar, it works! :P



1 kommentarer                                                                                                                    
  Cajsa

Du får inte gå ner i vikt. akta dej! de kan gå illa!

2008-02-21 l 12:36:17
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: