Hästar <3

                                            Datum: 2007-08-25 Tid: 19:50:20 Kategori: Blandat
image74


image75


På vägen hem från kalaset hos min faster, som för övrigt var riktigt trevligt, så tog jag några fantastiska bilder på ett gäng hästar! Jag har inte ridit på väldigt länge, men än har inte intresset för dem försvunnit. De står hur fint som helst, i en stor hage med Vättern i bakgrunden. Det här var mellan Karlsborg och Mölltorp ungefär. Sist jag red var, TYVÄRR,  på ridskolan i början av JUNI, det känns som om det var flera år sedan. I vilket fall som helst ville jag fota dessa fina varelser.


Jag och min familj åkte bil i utkanten av Karlsborg för att hitta lite tegelstenar som mamma behöver till trädgården. Men istället för att hitta några sådana så hittade vi en massa stridsvagnar. Då fick min bror Adam för sig, att en sådan ville han ha. Åka i till skolan kan man ju alltid göra ;) Hahah!

 
Tog en sväng förbi golfbanan på vägen hem också. Vi hade aldrig varit där och tänkte se hur det såg ut bara. Jag är väldigt, väldigt, VÄLDIGT superdålig på golf, så jag tror inte att jag någonsin kommer att hålla i en klubba igen (bortsett från minigolf då)
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: