Dagens..

                                            Datum: 2007-12-11 Tid: 16:22:33 Kategori: Blandat

roligaste: När Anton höll händerna för ansiktet och tryckte ihop hela ansiktet. "Mamma säger att jag inte kan le, men det kan jag" =)

konstigaste: på bussen påväg till stan (från skolan) så var nästan hela bussen tom. Jag, Emelie och Anton satt bredvid varandra i en liten 4-kant, väskorna hade vi på den fjärde stolen. Då kommer en gammal subba och vill sitta JUST bredvid Anton. Jag menar, HELA bussen var tom förutom där vi satt, varför kunde hon inte ta något annat säte? Dessutom hade Emelie för långa ben så hon fick sitta med dem ute i gången. Jösses!

otur: När vi tog fel buss när vi skulle tillbaka till skolan. Vi tog "Hjo via Korsberga" men den skulle ju till Stöpen och grejjer. Vi fick hoppa av och springa (skutta) tillbaka till stationen. Sedan tog vi bussen som skulle till Karlsborg (på vägen dit ligger skolan) men det skulle vi inte ha gjort! Den stannade inte på "småstationerna" utmed vägen, så då blev vi utkastade i Igelstorp! Där fick vi vänta i 30 min på nästa buss tillbaka till Skövde, vi kom försent till lektionen. x)

låt: Falling down Duran Duran

prov: Nationellt i Matematik A

klädsel: Svarta gympabrallor och grön-svart-randig 3kvartströja (slappt, I know..)

mat: Mc Donalds (QP Cheese meny)

***************************************************************************************************

2 kommentarer                                                                                                                    
  Anton

Men tanten var ju ändå söt. Hon kanske bara ville socialisera sig lite. Jag tycker faktiskt om gamla som sköter sig själva!

2007-12-11 l 20:43:13
Blogg/hemsida: http://indiesponge.blogg.se
  Melinda

Anton: hmm kanske det. Men hon var ändå störande! Jag fick inte ens ha foten på sätet framför, hon glodde som attans! Haha pinsamt var det!

2007-12-11 l 21:17:46
Blogg/hemsida: http://pindilusen.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: