Hemma igen!

                                            Datum: 2007-12-28 Tid: 18:08:18 Kategori: Blandat
Hej hej =)

Satte nyss på låten I'll fly with you med Gigi Dágostino. En låt som jag i alla fall aldrig tröttnar på hehe. Jaja, kom nyss hem från Jkpg faktiskt. Försökte åka på skolkortet (på bussen alltså) som vanligt, men det gick inte! På grund av att det är lov antar jag, så var det ogiltigt. Fick pröjsa 93 JÄVLA spänn istället. Usch, ska aldrig mer betala på en buss! Jag känner ju till och med busschaufören (nästan iaf) han kunde väl ha bjudit! Det är ju faktiskt jul!

Då var jag arg!

Idag fyller pappa år, 43 gamla år. ^^ Än så länge har han inte fått något. (Jag frågade förut) Jag har ingen aning om vad han kommer få, har inte köpt något...Men förhoppningsvis har mamma gjort det!

Ikväll ska jag till en lägenhet på Floragatan, ;P. Sosso är hemma nu under julen så ska träffa henne + en massa andra! Trevligt, trevligt. Det var länge sen jag träffade Sosso, hon bor i USA under skoltiden. (Hennes pappa bor där) Men det går nog bra för henne där borta, vad jag vet i alla fall! =D

Har beställt klipptid också! I morrn blir det, kl 12:30. Jag är livrädd! Just nu ser mitt hår ur som..bajs? Alla möjliga färger + jäkligt slitet! Haha, en frisörs värsta mardröm skulle man kunna säga, om man vill låta mild. De kommer säkert att klippa bort en 10 cm eller något..=( FY! Jag vill ha långt hår. Sist jag klippte mig var, i april. Då sa frisören att jag skulle komma tillbaka i maj, vilket jag INTE gjorde. Hoppas hon inte är arg. =S

Kan ju ta en bild eller något i morrn så får ni se om ni ser något förändring. ;P

Nu ska jag dra, ha det fint! Puss & puss. <3

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: