Juldagen

                                            Datum: 2007-12-25 Tid: 11:15:17 Kategori: Blandat
God morgon =)

Fick lite panik när jag vaknade och tittade på klockan, 10:20. Jag som trodde att den bara var 8 eller något. Aja, så kan det vara. Somnade ju trots allt efter 00:00 idag. ;P
Idag ska jag göra, inget speciellt, som vanligt hehe. Mata Sixten, kanske städa OM det behövs. Duscha kanske kunde vara lämpligt. :P

Ikväll ska mamma & pappa på bio här i Hjo. Arn-filmen är det. Jag kanske ska följa med, fast jag tror att det är slutsålt. Jag blir inte direkt jätte ledsen om jag inte kan följa med, vill mest gå på den för att jag inte har något annat att göra. =)

Någon gång i kväll kommer också Sebastian, jag saknar honom! Han har varit uppe i Stockholm nu så det har varit JÄTTELÅNGT emellan oss! Usch, men, ikväll ska vi ses i alla fall. Och resten av jullovet också. Pappa och Adam ska åka till Jönköping och bada på fredag, kanske att jag vill hänga med hehe. Har inte badat på väldigt länge så det skulle vara roligt.

****************************

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: