Jullov!

                                            Datum: 2007-12-20 Tid: 11:26:50 Kategori: Blandat
Hejhej :)

Äntligen, jullov. Tjoho! =) Ledig! Fast, än så länge är det ingen big deal. Det känns ju som om varit ledig hela hösten, har ju inte jobbat ett skit. Fan, "/ det hade jag ju som mål, att jobba häcken av mig. Haha, men som sagt, det jag planerar, händer aldrig. Hmmm..."/ Men jag mår bra ändå!

Idag hade vi den roligaste julavslutningen jag någonsin varit på. Otroligt rolig var den faktiskt. Tom och Viktor (i min klass) spelade bas och elgitarr. Först trodde jag att de bara lotsades, men det var på riktigt. Alltså, det var det bästa jag någonsin sett LIVE. Hur kan man liksom göra sådär snabbt med fingrarna?? Aja, duktiga var de i alla fall! =)

Vinnaren av "Novelltävlingen" utseddes också idag. Haha, jag blev lurad 2 gånger. Anton var ju en av de 4 som var "nominerade" (kan man säga så?), så självklart röstade jag (och alla jag kände) på honom! När läraren äntligen skulle säga vem som vann så sa hon: AANTOON...Rehn...FUCK. Alla i publiken bara: JAA!!!...NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Usch, otur hade han. Men hur som helst så fick han godis och ett presentkort på Akademibokhandeln för 100 kr. Kul..:P

Även hjältar utsågs idag! Tyvärr var jag ingen hjälte, men återigen trodde vi att Anton var det...Så här sa de typ: Och årets hjälte är: Anton...Rudbäck! Han går också i min klass, så Anton i IT1A var ju rätt i alla fall. ;P

Hej så länge! =)



0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: