Livet

                                            Datum: 2007-12-11 Tid: 16:41:39 Kategori: Blandat

Hej igen :)

Mamma sa igår att hon inte trodde att jag skulle växa något mer. Med andra ord är det såhär jag kommer uppleva världen. Ögonen är ungefär 163 cm över marken och jag ser ju sådär lagom mycket. Vissa kanske tycker att jag är kort, andra kanske tycker att det är medel och dvärgar kanske tycker att det är långt. Haha, som jag snackar xD Jag har ingen aning om vart jag vill komma :P


Jag läste lite ungdomstidningar igår förresten. Det är då fan vad mycket problem vi tonåringar kan ha! Flera 1000 insändare om hur dåligt livet är, och i det stora hela handlar ju allt om samma sak! Antingen har föräldrarna separerat, man vill begå självmord, ens kompis vill dö, man är rädd för att inte duga, man är för fet, för benig, för ful, utanför. MED MERA! Alltså, jag pallar inte att läsa eller lyssna på alla problem längre! Jag kanske inte är problemfri jag heller, men jag ska försöka att inte prata om det! Jag förstår inte hur vuxna orkar med att hjälpa alla 1000-tals som har problem! Aja, deras val. Fast ärligt så tror jag att det är uppmärksamhet alla vill åt, innerst inne! Även om man inte tror det själv, så vill man bli sedd, hörd och läst! (haha x))

image300
******************************************************************************************************
2 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

det där lät ju som en beskrivning av dig! :P
om du inte har ändrats otroligt mycket sen sist :O

2007-12-13 l 00:07:19
  Melinda

Marie: mm exakt! haha jag har nog ändrats en del xD

2007-12-13 l 08:31:32
Blogg/hemsida: http://pindilusen.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: