Måndag

                                            Datum: 2007-12-10 Tid: 12:11:31 Kategori: Blandat
Hej på er, nu var det måndag igen. Vecka 50 är framför oss, och det blir väl inte världens bäst vecka precis. Prov och prov...Nationellt prov i matte i morgon och programhantering någon annan dag. Ingen koll på vilken det är faktiskt hehe. Har matte just nu, borde öva, men har inte bloggat på så länge så nu går det före. ;)

I helgen har jag varit med Sebastian hela tiden. Vi har bland annat varit hos min gammelfarmor i Väderstad haha. Hon fyllde 88 den 4 (som jag sagt tidigare hehe) så vi åkte dit och fikade lite. Det var inte jättetrevligt kanske, vi pusslade (xD) och min gammelfarmor frågade en massa frågor hela tiden haha. Min faster var också där förresten. Annica. Vad har vi mer gjort? Igår tvättade vi hans bil och dammsög den, den blev riktigt fin! =) Blänkte asmycket haha. Det har den inte gjort på väldigt länge. Snabbt går den också! När vi var ute och åkte kom vi upp i 160 km/h på 90 väg. Underbart, jag ÄLSKAR fart! <3
Idag "firar" jag och Sebastian 2 månader (tror vi). Ingen av oss har någon aning om när vi faktiskt blev tillsammans. Underbart.
Både  jag och Sebastian färgade håret i helgen. Jag har numera svart hår (med lite brunt kvar eftersom inte färgen räckte) och Sebbe har snäppet mörkare än förut. Finfint =)



By the way, i natt hade jag den läskigaste drömmen någonsin! Den var så jäkla realistisk så jag börjar ana att det verkligen har hänt! Snacka om läskigt, jag funderar på att ta reda på om det är sant. Men det kan det ju inte vara. Neeeejdå ;P





image295
.


0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: