Pain!

                                            Datum: 2007-12-17 Tid: 15:31:23 Kategori: Blandat
Goddagens! =)

Hur är det med er då? Själv mår jag bra, kunde såklart ha varit mycket bättre, men det funkar i alla fall. Kom på mig själv häromdagen med att vara väldigt fet, det är ju lite tråkigt med tanke på att man snart ska utomlands och visa sig halvt naken. Då fick jag en idé. ;P Julmaten vill man ju absolut INTE missa, för det är gott. =) Men däremot kan man ju missa lite nu innan jul. Det är ju rätt okej. Då kanske man minskar liiiite på fettet i alla fall. Jag har i alla fall lovat mig själv att INTE käka något som HELST onyttigt den här veckan. Men det menar jag inga kakor, inget godis, ingen läsk, ingen saft, inget thé (dricker iof inte det längre). ALLT onyttigt ska bort. Det enda jag käkat idag är lite havregrynsgröt (alldeles nyss) men det var nog inget smart drag av mig! Mår inte bäst just nu. ;)

Haha nej nu ska vi inte vara sånna! Snacka om problem osv, det är bara trist! Ska nog sova lite nu tror jag, är aptrött! Får väl som om jag vaknar upp igen. :P =)

Byebye! =)

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: