Tisdag

                                            Datum: 2007-12-18 Tid: 08:11:21 Kategori: Blandat
God morgon. :)

Sitter i skolan (datarummet pippin) med Emelie just nu. Det känns faktiskt bra att vara här idag, eftersom det i stort sett är den sista dagen. I morgon slutar vi! JAAA! =) Då ska vi inte vara något alls i skolan, utan åka direkt till Stadsteatern inne i stan. Där kommer endel uppträda och så skulle vi äta något. Trevligt, trevligt. :)

Jag kan inte fatta att det faktiskt snart är jullov. Alla andra år har jag verkligen gått och väntat ut lovet och tyckt att det är underbart när det äntligen kommer. Men inte i år. Jag har knappt fattat att det är ledigt, och att jag snart ska till Kanarieöarna. I morgon är det 2 veckor kvar tills vi är DÄR! Om det är bra väder där, så ska vi tydligen åka båt och fiska...svärdfisk?! :S Inte för att jag tänker döda någon fisk, men visst kan det vara roligt att åka båt i havet! =)
Om endast 6 dagar är det julafton. AAAAAH! Jag har inte ens köpt färdigt alla julklappar än. Vad ska man köpa till mamma och pappa egentligen? Böcker? :P Tråkigt kanske..

Förresten, jag tycker synd om Ella. Hon är alltid ensam där ute på altanen. Jag vill att hon är inne, med mig. Men vill hon det tro? Jag menar, hon har ju levt ute i hela sitt liv. Det blir ju en total omvandling att numera bo inomhus. Undrar om hon vill det? Jag vill i alla fall vara mer med henne, inte bara min om dagen när jag matar henne. Hon förtjänar mer uppmärksamhet! Men hon är alltid så sur när jag är med henne, hon kaske VILL vara ensam? Så kan det ju vara i vissa fall....:(



Kramhejs <3



0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: