God evening sunshines ^^

                                            Datum: 2007-11-22 Tid: 18:38:17 Kategori: Blandat
Sorry för dålig uppdatering i bloggen idag, men har faktiskt inte suttit vid datorn! Tro det eller ej ;D Eller..okej, jag satt kanske 10 min på sista lektionen, men då spelade jag mest harpan. x) Jag är ju såååå himla bra ;P Haha, men det är jag faktiskt (om jag ska vara lite ego). Klarar ut det på 61 små sekunder. Men det SKA bli mindre, någon vacker dag!

Första lektionen idag var idrott. Boxning...det säger ju nästan sig självt hur det gick. Det var jobbigt, jävligt jobbigt! Jag märker verkligen att jag förlorat all min kondition när jag suttit vid datorn istället för att jogga eller klättra som jag gjorde när jag var liten..(A) Då var jag faktiskt riktigt duktig! Till skillnad från nu! :(
Anton var inte ALLS på humör för idrott idag, haha tyvärr. Jag försökte i alla fall, men han ville bara sitta på bänken eller stå stilla.

Igårkväll kom Sebastian till mig. Vad vi gjorde var att åka till ICA och handla hårfärg och några mysko dammsugare (sånna man äter alltså) De var röda och vita, men smakade typ likadant. x) Sen åt vi pizza på Alexandra och sen färgade jag hans hår mörkare! ÄLSKAR mörkt hår haha :D Det blev riktigt fint och han var jättesöt i sin lilla pottfrilla som han fick när han duschat. :)

Igår var det ju Heroes också, det missade vi inte! Riktigt spännande, fast lite läskigt i slutet där. Dör han verkligen :S Det kan han väl inte göra? Tycker inte jag i alla fall.
2 kommentarer                                                                                                                    
  Anonym

Jag såg sebastian på hockeyn! håret blev faktiskt fint :) e de du som har färgat de? Xd

2007-11-24 l 10:35:29
  Melinda

hehe jaså gjorde du de :) japp det var jag hehe x) tyckte han skulle ha lite mörkare ^^ =)

2007-11-24 l 16:13:06
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: