Hemma

                                            Datum: 2007-11-08 Tid: 18:53:12 Kategori: Blandat
Hejsan =)

Har äntligen kommit hem från Skövde. Jag och Emelie stannade där och käkade på Mc Donalds. Onyttigt som fasen! Nej, nu ska jag bli nyttigare! Håller på att bli riktigt jäkla smällfet, helt ärligt. =( När vi satt där inne och käkade så satte vi oss bredvid några utlänningar. Har ingen aning om från vilket land de kom från, men de var roliga. Det var en pappa, mamma och en liten dotter. Helt plötsligt så började pappan säga något asfult på något annat språk, typ afrikanska haha. Njanjanjonjinjonjijonijonijoni....HAHA =) Vi fick värsta skrattanfallet och vände oss bort hehe. Då sa han: "Vadå, skrattar ni åt mig? Mobbar ni mig? Man ska inte mobba folk, det är inte snällt. Nej jag skojjar bara med er. Jag skämta bara!" Usch vad hemskt det var. Hans tjej (fru?) började asgarva också! Jag och Emelie kom med bortförklaringar om att vi skrattade åt ett skämt vi hört i skolan m.m. Aja, pinsamt var det!

Skriver nu från min egna dator, EGNA! Hehe, härligt!
Min bror sitter bakom och tittar på HJÄLP-avsnitt. Ni vet den där serien som gick för ett tag sen? Med bland annat Johan GlansRobert Gustavsson!  Det är rätt roligt, ibland i alla fall.

Nu ska jag duscha tror jag! Det skulle vara skönt.

Skriver senare, pusshej! <3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: