Mycket plugg blir det!

                                            Datum: 2007-11-13 Tid: 17:01:31 Kategori: Blandat
Hej på er allihop.

Sitter i min säng och skriver det här nu, asgött är det. Kom hem för bara en liten stund sen, usch! Det är jobbigt att man åker hemifrån när det är mörkt, och kommer hem när det är mörkt. Ingen höjdare precis!
På tordsag har jag prov. I matte och i Idrott&Hälsa. Det kommer nog inte gå så där JÄTTEBRA med tanke på att jag knappt vet vad de handlar om. På fredag har jag även prov i programhantering, vet knappt vet vad de handlar om heller...blääää. Men så är det väl när man kommer in sent. Typ mitt i terminen hehe.
I skolan idag var det köttfärslimpa, jag trodde att det skulle vara gott. Men det såg så vidrigt ut att jag inte ens smakade faktikskt. Istället gick jag, Emelie, Charlotte och Anton till Grahns, vi var sugna på lite godis. MEN, det var stäng på grund av att de höll på att renovera och skit. Emelie och Charlotte stack tillbaka till skolan, medan jag och Ant gick till Ö&B för vi var så fruktansvärt godissugna. Haha =) Där inne gick vi jättelänge för att Anton inte kunde bestämma sig för vad han skulle köpa. :P


image243

















                                                                                           .
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: