Sitter på en värdelös programmeringslektion

                                            Datum: 2007-11-09 Tid: 13:57:39 Kategori: Blandat
Goddag på er. :)


Just nu befinner jag mig i en sal på IT-gymnasiet i Skövde. Resten av klassen har porgrammering, men inte jag och Emelie. Vi ska läsa igen det senare istället. Hon sitter och jobbar för fullt, medan jag tar det lite lugnare. Vi har fått en uppgift i TMS, att skriva hur våra liv kommer att se ut om 20 år. Vad vi jobbar med och hur vi kommit dit. Shit, jag har ingen aning om vad jag vill bli. Några förslag? Jag har funderat på hur mycket som helst. När jag var liten ville jag bli frisör, delfinskötare och kanske läkarsekreterare. (Har alltid gillar att pyssla med papper och grejjer + att mamma är det.:P)

Senare ville jag bli fotograf eller psykolog. Hjälp! Fast...psykolog? Njaaaaa...jobbigt med en massa problem hela tiden kanske?! Men man är väl van hehe.

Idag tar jag halv 4-bussen hem, är hemma runt 4. Då har jag 1 timme på mig att packa och ta mig ner till stationen där jag ska ta bussen ner till Jönköping. Ska sova hos Sebastian inatt och vi kommer till Hjo i morgon igen. Underbart! Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Titta på IDOL ska vi nog göra i alla fall. Jag vet inte riktigt vem jag vill ska vinna. Eller åka ut. :P

image239

Hehe en bild från när ja hade piercing i läppen. ^^ Eller inte :P
1 kommentarer                                                                                                                    
  Anonym

varför berättar du aldrig att du ska åka iväg till honom för?

2007-11-09 l 19:32:38
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: