Stockholm :D

                                            Datum: 2007-11-29 Tid: 12:34:40 Kategori: Blandat
Hejsan på er :)

I förrgår kväll så började internet cp:a hemma hos mig. I alla fall på min dator. Usch, vad arg jag var! Jag hatar när internet doesn't work! Aja, det funkar ju här i skolan i alla fall.
Har en låååång rast just nu etfersom jag inte har grafisk idag. Vet inte riktigt vad jag ska göra, sitta här och sega kanske! 
Glömde mobilen hemma i morses så ingen kan få tag på mig. Mohahah. :P Men, i alla fall, Sebastian ringde mig förut, men eftersom det inte gick ringde han Emelie istället. Då fick jag snacka med honom, och då sa han att han vunnit biljetter till Horse Show i Sthlm i helgen. Vad underbart! Tänk om vi åker dit! Se på hoppning LIVE, haha :D Det är roligt tycker jag, + att det är kända personer med också.

Igårkväll kom Sebbe till mig. Vi gjorde inget speciellt, matade Ella, köpte lite godis till honom, såg på Heroes. Haha vi har såhär bestämda program vi ser på när vi ses! Hemma hos mig är det Heroes på onsdagar, IDOL på fredagar och Van Veeteren på söndagar. Hos honom brukar det bli någon film eller något på lördagkvällen.

I morses hade jag prov i Hälsa, gick VG. Är riktigt nöjd, trodde inte det!

I eftermiddag (16:00) har jag matteprov. Shit jag är nervöööööös, DET kommer gå åt helvete. Än så länge har jag fått VG på allt jag gjort, men det sjunker nog idag tyvärr. Fuck också. :(

Ha det bra! =)
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: