God morgon :)

                                            Datum: 2007-10-29 Tid: 11:08:35 Kategori: Blandat
Inatt hade jag värsta läskiga drömmen hehe. Det började med att jag åkte upp till Sthlm för att hälsa på en kompis, vis namn Sebastian. Jag knackade på hans dörr till lägenheten, men orkade inte vänta på att någon skulle öppna, så jag klev rätt in i hallen. (Lägenheten såg exakt ut som min farmors) Där inne stod Sebastians väldigt korta mamma och lagade mat. Några konstiga köttbullar eller vad det kan ha varit. Hon blev helt förtjust när jag kom hehe. Jag sa: "Hej, det är jag som är Sebastians tjej." (Först i drömmen hade jag bara varit hans kompis) 

I vilket fall som helst så blev hon glad och kramade om mig och sa att Sebastian snart skulle komma hem. Det gjorde han en stund senare.

Senare i drömmen fick jag reda på att det egentliga själet till att jag åkt til Sthlm var att jag skulle se på ishockey. Det skulle jag göra tillsammans med mina morföräldrar och den andra Sebastian hehe.
Mitt i alltihopa, när vi stod i kön till hockeyn, så sprang jag på Emelie. Hon var också där av någon anledning, helt själv. Vi ställde oss intill väggen när plötsligt 2 killar kom fram till oss, en kort och mörkhårig och en lång och blond. Den långa tittade på Emelie och sa: "Fan, jag är längre än dig haha :D" Den korta ställde sig vid mig och sa:"Jomen du var i lagom längd, helt perfekt för mig."

Störd dröm? Japp! Justde, sen skulle morfar och alla mina kusiner skjutsa iväg mig till den där matchen, det var jätte bråttom och de hade egentligen inte tid. Men det tog ca en halvtimme för mig att ta på mig finare kläder. Letade efter byxor i 30 minuter typ haha. Usch jag stör mig.

Aja, det var den drömmen det :P


Dagens låt är ingen mindre än:



hehe, Everytime we touch med Cascada
2 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie

HAHAHAHAHAHHA omg, vilken störd dröm, sitter här å garvar xD

2007-10-29 l 12:08:35
  Melinda

Haha yepp I know xD lite kuslig :D

2007-10-30 l 17:25:36
Blogg/hemsida: http://pindilusen.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: