Onsdag

                                            Datum: 2007-10-10 Tid: 15:47:19 Kategori: Blandat
Goddag

Kom nyss hem från skolan, har varit en väldigt slapp dag i och med att jag inte går på något program just nu. Börjar först i morgon på Media i Tibro. Hoppas att det blir bättre där än på Natur. Men det blir det nog. Idag har jag mest bara gått runt och lämnat tillbaka böcker och försökt lämna tillbaka min miniräknare. Vi fick ju nämligen betala 150 kr för den för att få (låna) den, och om man ville lämna tillbaka den får man pengarna tillbaka. Men inte då, jag fick inga pengar tillbaka, och miniräknare fick jag behålla tills vidare. Matteläraren tycker nämligen att fastän jag har bytt program så ska jag göra matteprovet på fredag, allt för mitt självförtroende tydligen..Men orka? Förresten behöver jag verkligen vara med på media nu när jag missat halva terminen. Aja, jag får se om jag gör det.

Jag ska fortsätta med spanskan, och bara för det så måste jag gå tidigare från en massa lektioner för att hinna. Hoppas att det fungerar bra. På fredagar ska jag ha värsta privatlektionen, haha inte riktigt kanske, men jag är ensam elev. Lektionen är endast under 20 min så jag lär ju inte hinna speciellt mycket. Men men, hoppas på det bästa!
En bra nyhet idag är att Emelie får gå media där också. Det var liksom 1 % chans att hon skulle komma in, men det gjorde hon. Jäklar vad bra! Då behöver hon inte flytta och grejja med det. Allt blir toppenbra! =)

Dagens låt är:
She's the one
Robbie Williams

http://www.youtube.com/watch?v=S7mZ5Y6OuH0

Anledningen till att det är just den är att jag idag lyssnade på den hela morgonen för att vakna till liv hehe. Har den nämligen på mobilen.
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: