En desperat Joel?

                                            Datum: 2007-09-07 Tid: 20:50:25 Kategori: Blandat
image137

Jag har suttit väldigt länge och funderat över en ganska löjlig och idiotisk sak. Nu ska ni ÄNTLIGEN få veta vad! Som ni alla vet så var ju Hilary Duff och Joel Madden (Good Charlotte) varit ihop i ungefär 3 år, trots den ganska stora åldersskillnaden. Ungefär 10 år, lite mindre, skilde det mellan det söta paret. När man varit ihop i 3 år, och faktiskt är rätt gamla, (inte barn i alla fall) så tycker man ju att de borde ha hunnit med en hel del. Haha eller hur man ska uttrycka sig. Men tydligen, enligt Hilary själv, så är hon fortfarande oskuld! Ska man verkligen tro på det?
Nu har ju det söta paret dock gjort slut, och om jag inte missminner mig så var det Hilary som ville avsluta förhållandet. Hon har fortfarande inte funnit någon ny "livskamrat" utan dejtar än. Men däremot så har Joel funnit en ny tjej. Ingen mindre än Nicole Richie. Såklart vet väl alla det här, men det är ju bra att stärka minnet lite.

Nu till det jag ville komma fram till!
image138

Nicole och Joel har inte varit tillsammans alls länge, men  Nicole är trots det REDAN gravid!
Haha och det kan man ju nästan förstå om det Hilary säger är sant. Har Joel inte fått göra något på 3 år är det klart att han är desperat ;) Hoppas att de får ett bra liv tillsammans med sin lilla bebis! ♥
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: