Regnig onsdagskväll

                                            Datum: 2007-09-19 Tid: 18:11:39 Kategori: Blandat
Idag är jag och min brorsa hemma själva hela kvällen. Mamma och Pappa kommer inte hem förrän vid 22:00 typ. De är på bio med några de känner. Shit vad härligt att vara hemma utan dem!
För någon timme sen kom min nya säng! Yippie!! Det är en 1.05 m säng som är JÄTTESKÖN! Hoppas jag i alla fall hehe. Jag har provlegat i den och då dög den haha.

Idag i skolan fick vi hur mycket läxor som helst! Vecka 45 ska vi tydligen ha något prov i NO angående Havet. Jag är inte lite rädd heller..

I morrn slutar jag inte förrän vid 16:00. Jag och Emelie ska nämligen stanna kvar i Naturstugan och plugga lite extra. Haha vi hinner inte med i tempot matteläraren håller. Haha så kan det gå! Nu jobbar vi med procent, det går ju sådäär...

Igår var det SKIIIIIIIIIIIIIITKUUUUUUUUUL! Emelie följde med mig hem efter skolan och det vi gjorde var att plåta varandra...hela kvällen faktiskt hehe. Vi använde pappas Nikon hehe, eller pappas jobbs kamera är det väl egentligen men. Den är hur bra som helst, fast väldigt tung hehe. Höll på att tappa den flera gånger. Men det gjorde vi inte! Den är hel och ren! 

Nu MÅSTE jag göra någon läxa känner jag! Vilken..fråga mig inte. Antagligen spanska glosorna som jag har tills i morgon. Hoppas de präntas in i hjärnan!!


image170
Mobba mig inte :P
2 kommentarer                                                                                                                    
  Emel

ÅÅÅÅÅÅÅH, vi skulle ju till naturstugan, så typiskt :(
Men jag mår verkligen verkligen pyton idag, :'(
FÖRLÅT!
Men vi hade skoj då gumman! de måste vi gö om!
Tycker om dej! <333

2007-09-20 l 07:52:38
Blogg/hemsida: http://xEmelie.Blogg.se
  Melinda

det gör inget gumman!! Jag slutar tidigt istället haha =) Får försöka jobba hemma! Jag förstår om du vill vara hemma!! Förresten så är din mascara och ögonfransböjare hos mig fortfarande ;) Kan ta med det till skolan i morgon om du kommer då :) <3

2007-09-20 l 13:22:29
Blogg/hemsida: http://pindilusen.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: