Sjuk på nytt

                                            Datum: 2007-09-04 Tid: 20:17:55 Kategori: Blandat
image110

Är det såhär det känns att vara den mest ensamma människan på jorden?

Fick reda på att jag är sjuk, igen. Känns lite sådär. Ska vara hemma från skolan i morgon, jag hoppas att jag inte missar alltför mycket. Var på KSS
(Kärnsjukhuset Skövde) idag från kl 11.00 - 16.00. Det var inte så jätte roligt att sitta där och vänta hela tiden. Till middag fick jag kolpudding haha. Ganska gott, men är man sjuk så är man inte hungrig, så åt inte så överdrivet mycket. Efter sjukhuset åkte jag och mamma in till stan och fikade. Jag fick en kanelbulle och päronfestis. Jättegott hehe! Sen kollade vi i lite affärer, men jag är fullständigt urfattig så jag kan inte köpa något! Astrist!

Nu har
IDOL börjat, och jag kan inte skriva på tangentbordet. Fick ett stick i fingret förut och har nu ett litet smärtsamt blåmärke där. På vänster ringfinger är det haha. Sköterskan blev arg på mig när hon stack mig, för det kom inget blod. Jag var totalt iskall om händerna för att jag var så nervös, så hon fick sitta där och pressa i flera minuter. Jag trodde jag skulle dö av skratt, det var jätte pinsamt. =)

Ha det bra =)
1 kommentarer                                                                                                                    
  sebbE

Krya på dig! =)

2007-09-04 l 20:54:06
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: