Måndag -nästan helg! =)

                                            Datum: 2008-04-07 Tid: 15:45:29 Kategori: Blandat
Heej :)

Läget? Med mig är det hyfsat fint! Sitter vid köksbordet och dricker mjölk och äter kakor. (FÖRLÅT FÖR ATT JAG STAVADE VÅFFLOR MED "O" I FÖRRA INLÄGGET.)

I alla fall, kom alldeles nyss hem från en rätt tråkig skoldag. Endast 3 lektioner, men trökig ändå. Resten av dagen ska jag tillbringa framför datorn (haha, oväntat!) och öva på mitt tal och skriva klart Short Storyn...Allt ska vara klart i morgon. :S

Idag har det varit mulet och tråkigt, men nu kom solen fram. Äntligen! Jag blir verkligen påverkad av vädret, jag var jätte grinig i skolan innan, men nu så! =) Faaaast, jag försökte ta lite söta bilden på min älskade Sixten, men kameran krånglade. Jag ska nog INTE bli fotograf. Alla kameror verkar hata mig.

I helgen startade jag min moppe igen. Skrev jag det i förra inlägget kanske? Struntsamma! =) Det var roligt att åka igen. Jag, Seb & Adam drog ner till konsum och köpte godis & läsk. Seb fick cykla men han "hänkade" på oss. ^^

Jag tror att min katt börjar gilla mig! :)

Nu ska jag starta med mina läxor. Hörs senare!" Pussen <3

1 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

hahah, förlåt xD Du får stava det så om du vill :P :D

2008-04-07 l 22:36:19
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: