Torsdag

                                            Datum: 2008-04-03 Tid: 07:58:58 Kategori: Blandat
God morgon :)

Sitter på nedervåningen i skolan med datorn, som alltid typ. Mycket trevligare här nere än uppe i Pippin! =)
Anton kom tidigt till skolan idag eftersom han hade varit hos sin mamma i Tibro, så då slapp jag vara själv haha, det var ju skönt! ;D
Seb kom igår och vi hade det trevligt. Var uppe i Högaliden och sprang 2½ km, på endast 12 min! =) Haha jag var nöjda faktiskt, för vi tog det ändå rätt lugnt. Eller alltså, vi kutade ju inte för allt vi var värda.
Åkte till ICA (Haha det har blivit en vana att göra det varje onsdag) och köpte lite godis. Men för omväxlings skull så köpte jag mig lite nyttigt också, gröna, kärnfria vindruvor! Underbart var det. Fast, ät inte för många bara...magont!

Tittade även på Lost, fick en del frågor besvarade, tack & lov. Bland annat det där med Michael. Eller ja, det var han man fick veta mer om. ;P Sedan sov vi som stockar. :)
Sen tittade vi även på Sverige pussas och kramas. Ett program med en massa roliga komiker, men det var faktiskt tråkigare än vad jag trott..."/ Men det dög. ;D

En lång dag idag, slutar inte förrän 15:50. Då ska jag in till stan och möta mamma på någon smink-sak. Hon ska bli sminkad och få en massa produkter i en timme. Det vill jag också! =) Men, jag får nöja mig med att titta på. Efteråt ska vi fika! =]

När jag kom till skolan idag så gick jag in på toan direkt och sminkade mig och gjorde mig i ordning. Så mycket smink som jag har idag har jag inte haft på över 1 vecka tror jag. Jösses.;D Sedan fixade jag mitt hår också. Det var så äckligt igår så jag höll på att gå under jorden.

Nåväl, ett långt inlägg det här! Nu ska jag göra något annat skoj! Ha en bra daag! =)

image575
En söt bild på Ella.
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: