When I feel that love is dead

                                            Datum: 2008-04-22 Tid: 08:52:13 Kategori: Blandat
Heeej

Nu fick jag lust att skriva igen. Är det inte bra att jag går i en skola där man har datorn 99 % av tiden? Det gillar jag i alla fall.
Jag ska göra om min blogg. Nya färger, lite andra bilder och lite mer sommarkänsla. Nu är den mörk och trist, fastän den är rätt så ny. Men kanske, hmm, inte rosa i alla fall, inte röd, inte grön. Kanske gul-orange-rosa. Något i den stilen, med lite blommor och fjärilar. Det kan nog bli kanonfint!

Om jag hade haft pengar, så hade jag lätt handlat skor, kläder, smycken m.m. jämt. Underbart hade det varit. Tänk att kunna få köpa i stort sett, vad som helst!

Är inne och tittar lite på Halens hemsida nu. Hittade en grymt snygg jacka (brun) men vilken tid det tar! Det laddar fortfarande. Herregud, segt internet på skolan kanske? Den kostade 399 kr i alla fall, inte så farligt dyrt? Men kanske ska vänta till Ullared? Ingen människa kan gilla Ullared mer än mig. Jag är helt beroende haha. Nejdå, men nästan.

Ska försöka få bild på den nu!


Hurra! Found it!
image603
Den här bruna föll jag för direkt, men om ni vill se ännu tydligare hur den ser ut, så är det följande:
image604
Den är sjukt snygg :O
Skinnimitation med vintage look. Dragkedja fram. Insticksfickor med nitar. Axelklaffar och tryckknappsdetaljer. Dekor­sömmar fram och bak. Polyesterfodrad. 100% PU. Längd ca 58 cm i stor­lek C36/38. Skontvätt 30°.
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: